Oživitev tega kontroverznega trenda z začetka tisočletja je samo za najbolj drzne. Si upate?

Krila ali kavbojke z nizkim pasom in obleke z nizkim izrezom na hrbtu drzno razkazujejo tangice. Povemo vam vse o vrnitvi tega modnega trenda z začetka tisočletja, ki je tako kontroverzen kot nepričakovan (ali pa tudi ne).

Oživitev tega kontroverznega trenda z začetka tisočletja je samo za najbolj drzne. Si upate? - Foto: Profimedia

Prišel je čas za tangice s krili, hlačami ali kavbojkami z nizkim pasom. Trend, ki se vrača v 2000-ta leta, k bujni Paris Hilton in njenim "trikotnikom" iz barvne čipke, živalskega tila ali bombaža, posutega s kristali. Veliko za pokazati in nič za razkriti: ta nekonvencionalni modni detajl bo pritegnil pozornost bolj ali manj radovednih oči in poudaril obline ženskega telesa. Anatomija bo tesno oprijetim oblačilom dala gibanje in življenje, fine niti pa bodo razrezale, razdelile in označile določene dele figure.

Kultni modni trenutek Toma Forda za Gucci

Črna ali barvna nit pogosto vodi do detajla z dragulji, da bi pritegnila pozornost. Ta trend se ujema z modo, ki se je razmahnila v začetku leta 2000 in jo je Tom Ford za Gucci uvedel že na modni reviji leta 1997: na križišču črke "T" se pojavi logotip "GG", vgraviran v kovino. Takoj se je začel lov za tangicami z logotipom. Na voljo je bil tudi francoski (čipkasti) odgovor, ki ga je podpisal John Galliano za Christian Dior.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Ford For Gucci (@tomfordforgucci)

Prave ali lažne tangice?

Ta trend, ki ga je bilo mogoče videti na modnih brveh Givenchy in Versace za kolekcijo za pomlad in poletje 2021, ni omejen na eksplicitno prikazovanje intimne podrobnosti, temveč je postal ustvarjalni element trompe l'oeil: vrvica iz blaga je sama del oblačila. Umetne tangice so seksi in kažejo precej samozavesten videz uporabnice, kar vzbuja radovednost.

Givenchy pomlad in poletje 2021

Versace pomlad in poletje 2021

Od modnih revij do zvezdnic

V kratkem času je trend vidnih tangic skočil z modnih brvi, pozdravile so ga popzvezdnice in manekenke, med njimi tudi Emily Ratajkowski, ki ga je med nosečnostjo razkrila v obleki iz džersija z maksi luknjico (tako nam je pokazala, da se modi ni treba odpovedati niti z otroškim trebuščkom).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Modna nostalgija je po pričakovanjih oživela na področju glasbenega stiliranja po zaslugi Lorenza Posocca: najprej z Dua Lipo, nato z Elodie. Italijanska pevka je pred kratkim na Instagramu pokazala tangice, ki jih krasi kovinska ploščica s plemenskim motivom. Preučena izbira, ki ne spominja le na tetovaže, odtisnjene na njenem hrbtu, ampak tudi napoveduje izid naslednje pesmi: v tem trenutku že vemo, da bo zvok Tribale eden od gesel poletja 2022, prav tako pa tudi tangice!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elodie (@elodie)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Barva, ki je povezana s poletjem in je videti “draga”: Ta odtenek je absolutni vladar na ulicah svetovnih prestolnic

Priporočamo tudi: Ta čudovita zelenjava znižuje holesterol in preventivno deluje proti raku in sladkorni. Vključite jo v svojo prehrano!

Najbolj brano