Pozabite vse, kar veste o kavbojkah, modne revije za pomlad in poletje 2022 napovedujejo ta nevarno nizek trend

Kako nizko se te hlače z nizkim pasom sloh še lahko spustijo?

Pozabite vse, kar veste o kavbojkah, modne revije za pomlad in poletje 2022 napovedujejo ta nevarno nizek trend - Foto: Profimedia

No, dosegli smo nove nižine - estetsko gledano. Najnovejši denim trend, ki smo ga videli na modnih pistah za pomlad in poletje 2022? Kavbojke z izjemno nizkim pasom v ohlašnih in prevelikih silhuetah. Slog je v zadnjih nekaj sezonah vse bolj priljubljen, vendar so blagovne znamke, kot so Missoni, Vaquera, MSGM in Molly Goddard, dokazale, da oživitev nizkega pasu ni le modna muha, pač pa se bo trend nadaljeval tudi prihodnje leto.

Blumarine pomlad in poletje 2022

Ni mogoče zanikati, da je za milenijce skorajšnja vrnitev trenda lahko stresna. Pred leti je trend z odkritim trebuhom in drugimi deli telesa, ki nam lahko povzročajo skrbi, pomenil čas, ki je ohranja fobijo do maščobe in lepotni standard suhe, mlade in svetlopolte manekenke.

Dolce&Gabbana pomlad in poletje 2022

Zdaj pa se zdi, da so kavbojke z nizkim pasom prijaznejše do potrošnikov in se vračajo z boljšim stališčem, ki vključuje telo. Kavbojke z nizkim pasom niso več ekskluzivne le za nekatere, silhueta pa je zdaj tako nezahtevna in ohlapna. Na primer, pri nakupu para kavbojk z nizkim pasom ne gre samo za oblikovalske ponudbe; lahko pomeni tudi preprosto prilagajanje ohlapne silhuete, tako da pas leži nižje na telesu.

Missoni pomlad in poletje 2022

Brez skrbi, za tak model kavbojk vseeno ni potreben ploščat trebuh, že to jesen jih lahko kombinirate s pleteninami in suknjiči, v katerih se boste počutili samozavestno in udobno.

MSGM pomlad in poletje 2022

Molly Goddard pomlad in poletje 2022

Vaquera pomlad in poletje 2022

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vračajo se črne kavbojke! Izbrali smo 7 najlepših in poiskali navdih, kako jih nositi to sezono

Priporočamo tudi: Moj stil, moja, pravila: Pika Zrim (Vražje dame), spletna urednica Citylife in modna blogerka

Najbolj brano