Zdaj veste, zakaj so Simpsonovi spet zakon

Povabljenci modne revije Balenciaga so si poleg kreacij ogledali tudi kratki film Simpsonovih.

Zdaj veste, zakaj so Simpsonovi spet zakon - Foto: Profimedia

Povabljenci v gledališču Théâtre de Chatelet so bili po projekciji, kjer je  Demna Gvasali kolekcijo za Balenciago predstavil v obliki resnične rdeče preproge, na kateri so se kreacije od 1 do 64 vključile v dejanski prihod gostov, ki je vključevala tudi kar nekaj znanih oseb od Cardi B do Elliot Paga in ostalih povabljencev, ki so bili v svoji izrecni veri prepričani, da so prav oni zvezda večera, nagrajeni še z ekskluzivnim kratkim filmom Simpsonovih.

Demna, ki je oddajo gledal od svojega desetega leta, je Matut Groeningu, ki ustvarja kultno risano serijo "Simpsoni" poslal elektronsko sporočilo: "Vse moje življenje je odvisno od vas. Simpsonovi so me navdihnili, da sem to, kar sem."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Ekipa Simpsonovih je napisala scenarij, Gvasalia je prilagodil konec (Homerjeva Balenciagina bunda se vžge, Demna je sicer želela, da ga Anna Wintour poškropi s šampanjcem, da ga reši, a jo v končni različici zamenja varnostnik). Sodelovanje z Balenciago je prineslo enega najbolj smešnih epizod "Simpsonovih" v preteklih letih, ki si ga, če ljubite dober črn humor in seveda modo, morate ogledati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Paris (@vogueparis)

Pripravila Petra Windschnurer

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 jopic za to jesen in zimo, ki jih obožujemo

Priporočamo tudi: Pozabite na vse ostale škornje, ta model bo to zimo najbolj priljubljen

Najbolj brano