Pozabite na minimalistične torbe, to je največji trend torbic letošnje jeseni, ki ga obožujejo vsa modna dekleta

Torba v motorističnem slogu bo eden od velikih trendov prihajajoče sezone.

Pozabite na minimalistične torbe, to je največji trend torbic letošnje jeseni, ki ga obožujejo vsa modna dekleta - Foto: Profimedia

Nova sezona je tik pred vrati, z njo pa prihaja tudi nov val trendov. Če je nekaj značilno za oblikovalske stave za sezono jesen-zima 2022/2023, so to motoristični detajli. In ta estetika se je na modnih brveh pojavila v velikem številu (od Balmaina do Diora in Davida Kome).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Usnjene jakne, kombinezoni in škornji z debelim podplatom. Obstaja pa tudi dodatek, ki je bil večkrat viden na modnih revijah in ki ima dobre možnosti, da postane absolutni trend: motoristične torbice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Motoristična torba, za katero so značilni črna barva, detajli z zakovicami in verige, je že več sezon priljubljena pri generaciji Z. Zlasti pri modelu Rock blagovne znamke Zadig et Voltaire najmlajša dekleta vzdihujejo. Torba, ki je postala ikona francoske blagovne znamke in ki ima različne velikosti in različice, vendar ima skupni imenovalec: zadrgo in dve odstranljivi verižici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

Od Diora do Isabel Marant in Balenciage, vse znamke so si enotne glede torb z motorističnim vzorcem, kar potrjuje, da bo to eden od velikih trendov prihajajoče sezone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Najboljša stvar? Motoristična torba v različici mini ali XL lahko zaradi svojega kul in trendovskega videza okrepi vsak slog. Da, to je torba, ki bo v prihodnjih mesecih postala hit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gilda (@gildaambrosio)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gilda (@gildaambrosio)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Bliža se nam še en zloglasni retrogradni Merkur: Ta 4 horoskopska znamenja morajo biti septembra še posebej previdna

Priporočamo tudi: Pozabite na mokasine, ti čevlji bodo največji trend obutve letošnje jeseni

Najbolj brano