Pozabite na belo srajco, to pomlad ga je zamenjal ta najbolj zaželen modni kos

Če bi morali investirati le v en kos, bi to bil ta! Ta osnovni kos morda že imate v svoji omari in za pomlad poletje 2022 je absolutno must have! 

Pozabite na belo srajco, to pomlad ga je zamenjal ta najbolj zaželen modni kos - Foto: Profimedia

Bela majica, ki smo jo opazili na modnih pistah za jesen in zimo 2022/2023 in so jo nosila modna dekleta, je postopoma ponovno pridobila svoj modni ugled. Ne glede na to, ali ohranja svojo ležerno dimenzijo, povezano s kavbojkami, kot pri znamki Bottega Veneta, ali pa s prosojnim krilom, kot pri Pradi, prevzame grand soir videz, tank top vnese tisti je-ne-sais-quoi, tisti pravi odmerek kul pridiha v vsako silhueto.

Bottega Veneta jesen in zima 2022

Bottega Veneta jesen in zima 2022

Od spodnjega perila, prek razbojnikov na filmskih platnih, do supermodelov 90-ih, zdaj pa do samih modnih pist: spodnja majica ima dolgo modno zgodovino, to poletje pa bo vladala modnim kombinacijam.

Bevza jesen in zima 2022

Philosophy di Lorenzo Serafini jesen in zima 2022

Belo spodnjo majico je na Pradini modni reviji nosila tudi Kaia Gerber, ki ji je ta stil zelo všeč. Poučena z zgledom mame Cindy Crawford, ki je v 90. letih prejšnjega stoletja rada nosila bele spodnje majice na kavbojke in usnjene jakne, podobnim modnim formulam pa danes sledita mama in hči.

Prada jesen in zima 2022

Prada jesen in zima 2022

Bela majica, ki je bila sprva namenjena moški garderobi, je postala ena od osnovnih majic zunaj pisarne. Bella Hadid jo je nosila s kostimom, Kaia Gerber pa v nekoliko bolj ležernem slogu. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: “Blowout paž” pričeska iz 90-ih se vrača: Nova različica je moderna in šik, poglejte, kako jo oblikujejo modna dekleta

Priporočamo tudi: “Fotografiranje svojega obroka resnično spodbuja hujšanje,” pravi znanost

Najbolj brano