Pozabite japonke, ti poletni čevlji so zadnja modna obsesija modnih deklet

13. 7. 2023
Pozabite japonke, ti poletni čevlji so zadnja modna obsesija modnih deklet (foto: Profimedia)
Profimedia

Prava modna obsedenost: odkrijte najbolj priljubljene modele mlade florentinske blagovne znamke obutve, ki je osvojila priznanja modelov in vplivnic.

Videli smo jih povsod in še vedno se pojavljajo v poletnih stajlingih, ki so jih nedavno na svojih Instagram profilih objavili modeli in vplivnice. Čevlji Gia Borghini so postali modna obsedenost, česar ne moremo zanikati. Dobra novica je, da gre za italijansko blagovno znamko nadarjene mlade oblikovalke, ki v središče postavlja krepitev vloge žensk. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Za temi čevlji stoji nadarjena florentinska oblikovalka čevljev Barbara Borghini, ime Gia Borghini pa je poklon njeni hčerki Ginevri, ki je njen glavni vir navdiha. Kateri so modeli, ki so ji prinesli uspeh in odobravanje številnih močnih in slavnih žensk? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Ko smo pred nekaj meseci videli njene kultne škornje Perni 07, smo takoj spoznali potencial te minimalistične blagovne znamke, ki v središče postavlja ženske in njihovo naravno lepoto. Tukaj ni potrebe po kristalih, bleščicah ali drugih dekorativnih elementih, ki bi pritegnili pozornost: cenjeni sta organska oblika in čista silhueta, ki postaneta zmagovalna lastnost znamke (poleg dejstva, da se zaradi uporabljenih nevtralnih odtenkov lahko ujemajo z vsem). Čevlji Florentine so se že znašli na našem seznamu najbolj zaželenih čevljev tega trenutka med odvisniki od čevljev, v zadnjem času pa so na družabnih omrežjih zelo priljubljeni, saj jih je mogoče videti na nogah žensk, kot so Chiara Ferragni, Ashley Graham, Pernille Teisbaek in Rosie Huntington-Whiteley. Gia Borghini je z njima vzpostavila celo delovno razmerje: dejansko sta soigralki njunih uspešnih kolekcij kapsul. Tri različne ženske za blagovno znamko, ki se osredotoča na žensko dušo in njeno čudovito kompleksnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIABORGHINI (@giaborghini)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Poleg usnjenih škornjev z gumijastimi podplati ton sur ton (ki so na voljo vse leto) se je znamka osredotočila na serijo res zanimivih sandalov z debelimi podplati: natikači in japonke, ki spominjajo na modo 90. let. Te rešitve so opremljene z "mehko" blazino, ki vas vabi, da jih nosite od jutra do večera, zato so dejansko mehke kot oblak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIABORGHINI (@giaborghini)

Za tiste, ki iščejo bolj minimalistične rešitve, so v ponudbi Gia Borghini čevlji s peto ali razširjeni sandali in japonkae s peto. Barbara Borghini je tako ustvarila kapsulno kolekcijo čevljev, ki postane nepogrešljiva za minimalistične (in ne le) stilske kombinacije. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIABORGHINI (@giaborghini)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selin Tufanoglu (@selintufanoglu)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Naša novinarka ga ne more prehvaliti: "Ta lanen Zarin pajac me reši vsako jutro, ko ne vem, kaj obleči na sestanek"

Priporočamo tudi: Princ Harry ima težave z ameriškim vizumom, po tem ko je priznal uživanje drog

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan