Najboljše ženske superge za priložnostno oblačenje po 50. letu: Posnemajte zvezdnice za najbolj modni videz

Ženske superge za vsakdanje oblačenje tudi po 50. letu in več: najlepši modeli, ki jih lahko kupite na spletu, in naši nasveti za ohranjanje sloga.

Najboljše ženske superge za priložnostno oblačenje po 50. letu: Posnemajte zvezdnice za najbolj modni videz - Foto: Profimedia

Dolgo časa so superge veljale za obutev mlajše generacije, tistih, ki se ukvarjajo s športom, se zbirajo na mestnih vrtovih z desko v roki ali košarkarsko žogo. Morda na usnje in tkanino niso vtisnjene iste zgodbe - tek po travnikih, dolgi nočni sprehodi in kolesarjenje, da bi dohiteli prijatelje -, vendar so še vedno priljubljene med tistimi, ki niso nikoli opustili ležernega oblačenja.

Med odraščanjem se je način oblačenja moral spremeniti, vsaj v podrobnostih: manj raztrganin na kavbojkah, hlače z visokim pasom in elegantne srajce z izvezenimi začetnicami. In tu so, prav na robu roba ali obarvanih nogavic, se pojavljajo ženske superge. Večinoma klasični modeli, ki so pisali zgodovino športnih oblačil: nedvomno beli ali črni, z vezalkami ton sur ton. Ne manjkajo niti praktične lastnosti: blazine za preprečevanje bolečin v hrbtu, vodoodporne tkanine in, zakaj ne, celo trajnostni materiali z veganskimi ali recikliranimi materiali. Končno barvni pridih za najbolj ustvarjalne ženske superge, tiste, ki želijo neizprosno pritegniti pozornost in postati izjava, da so "večno mlade".

Kako se pri 50 letih obleči ležerno s supergami

Caroline de Maigret nikoli ne zgreši s stajlingom in ve, kako nositi kultne superge adidas Original Stan Smiths: s kavbojkami in moško jakno ali s hlačami z visokim pasom ter črnim maksi suknjičem.

Gwyneth Paltrow se je odločila za mornarske barve bele in modre: črtast bombažni pulover je kombinirala z bombažnimi bermuda hlačami in belimi športnimi copati s kontrastnim trakom, ikonična digitalno modra torbica Celine pa je na videzu izstopala v svetlih odtenkih.

Nazadnje sta se predstavili Sharon Stone in Cindy Crawford z dvema izjemno ležernima videzoma v slogu "večno mladi": superge sta kombinirali z navadnimi kavbojkami in majico.

Julianne Mooore s svojimi bež supergami z rdečim detajlom znamke Nike popestri popolnoma črn športni stajling ali pa jih spretno kombinira v stajlingu s kosi, s katerimi se barvno ujemajo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je kontroverzen trend, ki smo ga opazili med mesecem mode na najbolj kul modnih dekletih

Priporočamo tudi: Ta trend trenutno vidimo čisto povsod! Tako ga je nosila Megan Fox

Najbolj brano