Kako nositi bele superge: Izogibajte se tem napakam

Superge: nasveti in napake, ki se jim morate izogniti.

Kako nositi bele superge: Izogibajte se tem napakam - Foto: Profimedia

Ali lahko superge nosijo tudi nizka in drobna dekleta? Seveda: v garderobi "petit" niso samo visoke pete, še posebej, če gre za čevlje, ki ne poznajo letnega časa in so v skladu z najnovejšimi trendi.

V zadnjih letih smo opazili vračanje nostalgičnih modelov: se spomnite debelih superg, ki so jih nosili zvezdniki in jih na modni brvi nosili Gucci, Louis Vuitton in Balenciaga? Nekaj ​​let so bili prava obsedenost, zlasti za tiste, ki nostalgično sprejemajo modo 90 -ih. Zdaj so znane športne in modne hiše ponovno ovrednotile vintidž pristop. Končno klasika: usnjene superge s čisto in diskretno linijo, pogosto predlagane v enobarvni različici, od bele do črne, vključno z vsemi nežnimi odtenki kožnih in sezonskih barv. Med vsemi modeli, ki jih lahko izbiramo in nosimo, obstaja eno dejstvo: superge so najbolj udobni urbani čevlji, ki jih lahko imate.

Vendar to ni izgovor za napako pri stiliranju. Zavedati se morate omejitev in razumeti, kakšnih napak ne smete narediti pri izbiri obleke s supergami. V ta namen smo zbrali nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati, da boste vedno videti odlično.

1. Izogibajte se hlačam z nizkim pasom in naj vam hlače ne bodo predolge, na tkanini ne sme biti vidnih nobenih gub: v obeh primerih vas to skrajša.

2. Izogibajte se preveč oglapnim modelom. Najbolj priljubljena kombinacija so "superge in kavbojke": najprimernejše so oprijete, rahlo na zvonec ali ravne in odrezane pri gležnju.

3. Če želite nositi superge s krilom, priporočamo midi ali mini dolžini. Izogibajte se nogavicam, vendar je predlagamo, da pokažete noge, da zožatesilhueto. Pozimi se odločite za enobarvne nogavice. Vzorci in vezenine bolj pristajajo visokim. 

4. Osredotočite se na enobarvni videz: suknjič in hlače ali dolga midi obleka so popolni, če se odločite za superge v isti barvi.

5. Drznite si s supergami z debelo platformo, da dodate nekaj centimetrov.

6. Če imate radi višje superge, jih nosite strogo s skrajšanimi hlačami.

7. Če niste vajeni nositi športnih čevljev z barvnimi dodatki ali vezeninami, začnite z modeli v nevtralnih barvah. Bela, črna in bež ne pozanjo letnih časov in odlično dopolnjujejo različne obleke.

8. Ne izključujte drznosti močnih in svetlih barv. Tudi nižje ženske ali dekleta se lahko prepustijo ustvarjalnemu in brezskrbnemu kombiniranju. Nosite jih kot kontrastni dodatek s klasičnimi in zelo linearnimi oblačili. Vendar bodite pozorni na barvne kombinacije.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Iščete nove poletne čevlje? Ti so (in vedno bodo) edini čevlji, ki jih potrebujete za poletne mesece

Priporočamo tudi: Klasično belo srajco odslej nosimo kot Jennifer Lopez. Obožujemo njen stil!

Najbolj brano