Kako kombinirati kavbojke in preprosto belo majico kot Victoria Beckham

Model, ki ga je izbrala Victoria Beckham, je obvezen del sezone, hkrati pa tudi zaščitni znak njene garderobe, saj jih modna oblikovalka nosi že leta.

Kako kombinirati kavbojke in preprosto belo majico kot Victoria Beckham - Foto: Profimedia

Obstaja več imen za prepoznavanje slavnih hlač, ki so oprijete na stegnu in se širijo od kolena naprej. Vsi pa se strinjamo, da čeprav gre za oblačilo, rojeno v tridesetih letih prejšnjega stoletja, popolnoma predstavlja leta upora (konec 60. in 70. let), obdobje, v katerem so postale zelo priljubljene in bolj spominjajo na hipijivske podobe, zaradi katerih so tudi postale ikonično oblačilo. Če ste ljubitelj sloga sedemdesetih let, vas poleti 2021 čaka veliko presenečenj, saj hlače na zvonec spadajo med nujne modele sezone. V tej sezoni jih je v svoji kolekciji predlagala tudi Victoria Beckham in jih opremila s stranskimi režami. In v teh dneh, kot da to ne bi zadostovalo, so modno oblikovalko fotografirali s kavbojkami na zvonec, ki jih je nosila z novo majico znamke Pride Collection.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Če se zdi, da je izbira hlač Victorije Beckham presenetljiva, njeni oboževalci vedo, da ni tako, saj se celotna garderoba modne oblikovalke vrti okoli tega kosa, še več - hlače na zvonec so njen zaščitni znak.

Poleg zaznamovanja ritma poletnih večerov bodo hlače na zvonec nujne tudi za naslednjo jesensko-zimo sezono, zaradi česar so pametna in dolgotrajna  naložba. In Victoria Beckham nas je s svojim popolnim videzom še enkrat naučila, da se v modi nič ne zavrže: vse se reciklira.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je oblika dekolteja, na katerega trenutno prisega Kylie Jenner

Priporočamo tudi: Sienna Miller je nosila čudovit stajling s pridihom 70-ih

Najbolj brano