Izbrali smo 10 najlepših lanenih oblek, v katerih vam bo to poletje v mestu ostalo hladno

To poletje obvezno vključite eno od teh 10 lanenih oblek v svojo garderobo!

Izbrali smo 10 najlepših lanenih oblek, v katerih vam bo to poletje v mestu ostalo hladno - Foto: Profimedia

Nekaj ​​sentimentalnega je v lanu in njegovem spominu na minevajočo poletno sezono. Navzkrižno tkanje omogoča, da svetloba prodre vanj, nedotakljiva gostota pa ga prisili, da ohrani prvotno obliko. 

Seveda je dovolj, če povemo, da je vsa lepota lanu v mrežastem materialu, ki našemu telesu omogoča uravnavanje temperature, kar je za nas ob vročini zelo pomembno.

Poleg tega njegovo blago gubanje daje čudovito sproščeno vzdušje, za katerega si prizadevamo. Poleg lanenih srajc, ki so postale nepogrešljiv kos v omarah žensk, letošnje poletje stremimo k lahkim oblekam midi in maksi dolžine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Lanene obleke zavzemajo posebno mesto v srcih ljubiteljic mode, saj obujajo spomine na priložnostne poletne dni. Samo predstavljajte si mir, naravo, gugalnico, jagode v eni roki in sladoled v drugi, medtem ko v ozadju igra novi album Harryja Stylesa ... točno takšen občutek si predstavljamo ob laneni obleki - želja po potepu skozi naravo sredi poletja.

Številni modni oblikovalci so potrdili, da je poletna kapsula nepopolna brez lanene obleke, pa naj gre za model mini, midi ali maksi, eno je gotovo – vsi bi morali uživati ​​v prednostih tega materiala.

Massimo Dutti, cena: 99, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 99, 95 evrov

Zara, cena: 39, 95 evrov

Zara, cena: 39, 95 evrov

FARM RIO, cena: 177 evrov

FAITHFULL THE BRAND, cena: 239 evrov

GAUGE81, cena: 320 evrov

FAITHFULL THE BRAND, cena: 339 evrov

FAITHFULL THE BRAND, cena: 309 evrov

JOSLIN, cena: 209 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 8 neverjetnih lepotnih skrivnosti Marilyn Monroe, ki jih zagotovo ne poznate: Skrivanje pred soncem in 10 ur spanja sta le dve izmed njih!

Priporočamo tudi: Izbrali smo 8 najlepših parov kavbojk po vzoru najnovejšega trenda džinsa leta 2022

Najbolj brano