Irina Shayk nam je pokazala, kako to poletje nositi pajac

Manekenka nam je postregla še z enim modnim stajlingom.

Irina Shayk nam je pokazala, kako to poletje nositi pajac - Foto: Profimedia

Irina Shayk se je vrnila k temu, kar počne najbolje: stopila v svojo zavidljivo garderobo.

Rusko manekenko so ujeli v New Yorku, ko je nosila modni pajac. Za sprehod po mestu se je od glave do peta odela v znamko Burberry. Nosila je razkošen svilen pajac z zlatimi detajli, odpet do popka, tako da je razkrila pogled na ujemajoč se modrček znamke Intimissimi. Videz je povezala z usnjenimi čevlji, tudi s podpisom Burberryja, usnjeno torbico z veliko zlato verigo in sončnimi očali. Manekenka si je lase povezala v gladko elegantno figo.

Njena vrnitev na ulice New Yorka sledi njeni romantični francoski Provansi, pobegu z mega reperjem Kanyejem Westom. Po poročanju revije People se par vidiva že nekaj tednov, in čeprav je manekenka "popolnoma zatreskana", njune zveze še ne opisuje kot resno.

"Profesionalno se poznata že leta. Zasledovati jo je začel pred nekaj tedni. Kanye je prepričljiv fant," je za vir poročal vir. "Z njo se je družil v New Yorku, preden sta v Franciji praznovala njegov rojstni dan."

Vir je nadaljeval: "Zdi se, da jo je očaral. Povabil jo je v Francijo in ona je z veseljem sprejela. Uradno se ne srečujeta, vendar obstaja interes z obeh strani."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 8 poletnih lanenih hlač, za vse, ki ne marate kratkih hlač

Priporočamo tudi: Elle Garden Party: Oglejte si vse modne in družabne trenutke večera

Najbolj brano