Elle Garden Party: Oglejte si vse modne in družabne trenutke večera

V čudovitem ambientu tivolskega gradu v Ljubljani smo se v torek, 15. junija, na Elle Garden Party srečali z ženskami, ki ustvarjajo in navdihujejo Elle. Na elegantnem dogodku so se zbrali znani iz sveta mode, lepote, kulture, glasbe in poslovnega sveta. Med gosti so bile tudi Ajda Rotar Urankar, Gaja Prestor, Alma Kochavy, Alja Perne, Maja Štamol, Tjaša Kokoalj Jerala, Goga Štiftar, Jasna Vale, Nika Veger in druge dame. 
V večer nas je s svojim čudovitim glasom popeljala Zala Djurić in nas spodbudila, da se prepustimo večeru v njegovi pristni želji, da proslavi ženske in njihovo moč. Zalinemu sporočilu se je pridružila tudi modna urednica revije Elle Petra Windschnurer in posebej poudarila, kako vesel dogodek je Elle Garden Party po tako dolgi pomladi in še daljši zimi.

V fotogaleriji pokukajte v dogajanje na Elle Garden Party in si oglejte najlepše modne in družabne utrinke večera.

Lifestyle, 17. 6. 2021
Slika 1/57

V fotogaleriji si oglejte utrinke z dogodka.

Aleksandra Saša Prelesnik

Dogodek so omogočili: Philips Slovenija, Sportina, Alpina, Medex, Malalan, Vitamin Well, Jeruzalem Ormož, Ford, PVG, Campari (PPD), Sanjski šopek, Kaval Group, Mič styling, MUA Barbara Fartek.

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik

Preberite še: Pokukajte v dogajanje na Elle Garden Party in si oglejte najlepše modne in družabne utrinke sinočnjega večera

Najbolj brano