Pokukajte v dogajanje na Elle Garden Party in si oglejte najlepše modne in družabne utrinke sinočnjega večera

Sinoči smo se prvič po dolgem času na Elle Garden Party srečali z ženskami, ki ustvarjajo in navdihujejo Elle.

Lifestyle, 16. 6. 2021
Pokukajte v dogajanje na Elle Garden Party in si oglejte najlepše modne in družabne utrinke sinočnjega večera - Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

V čudovitem ambientu tivolskega gradu v Ljubljani smo se sinoči, 15. junija, prvič družili na Elle Garden Party.

Na tem elegantnem dogodku so se zbrali znani iz sveta mode, lepote, kulture, glasbe in poslovnega sveta. Med gosti so bile tudi Ajda Rotar Urankar, Gaja Prestor, Alma Kochavy, Alja Perne, Maja Štamol, Tjaša Kokalj Jerala, Goga Štiftar, Jasna Vale, Nika Veger in druge dame.

V večer nas je s svojim čudovitim glasom popeljala Zala Djurić, ki nas je raznežila s svojo poezijo in nas s svojim razmišljanjem spodbudila, da se prepustimo večeru v njegovi pristni želji, da proslavi ženske in njihovo moč.

Zalinemu sporočilu se je pridružila tudi modna urednica revije Elle Petra Windschnurer in posebej poudarila, kako vesel dogodek je Elle Garden Party po tako dolgi pomladi in še daljši zimi. S penino Jeruzalem Ormož smo nazdravili poletju in optimizmu!

Za čudovito dekoracijo v nežno pastelnih tonih in cvetlice pisanih barv je poskrbel Sanjski šopek. Kot popoln estetski dodatek in osvežitev večera so dame prejele pijačo dobrodošlice, prvovrstni kokatajl Campari. Za razvajanje naših brbončic je skrbel Kaval Group, ki ni pozabil niti na sladkosnede, za potrebno osvežitev pri visoki junijski temperaturi pa Vitamin Well z njihovim najnovejšim okusom vode - bezeg in breskev.

Goste je pričakal tudi čudovit nakit draguljarne Malalan, ki so si ga dame z navdušenjem ogledovale in pomerile, z velikim zanimanjem pa so se ustavile tudi v kotičku, namenjenem izdelkom Philips, kjer so mnoge preizkusile izdelke za oblikovanje pričeske in tako domov odšle s popolnoma novo pričesko. Za kožo smo dame skrbele s pomočjo kolagena Medex, ki smo si ga nakapale kar v penino in tako združile prijetno s koristnim.

Dame so si čisto od blizu ogledale tudi modno revijo z oblačili najnovejših poletnih kolekcij, ki jih je priskrbela Sportina. Modeli pa so nosili čevlje blagovne znamke Alpina. Za pričeske manekenk je poskrbel Mič stayling, za ličenje pa MUA Barbara Fartek. In med tem, ko so si dame ogledale najnovejše poletne trende, je moški del povabljenih zaneslo k čisto novemu avtomobilu Ford Kuga, preizkusili pa so lahko tudi motorje, ki nam jih je posebej za dogodek posodilo podjetje PVG.

Elle je še enkrat opozorila na moč ženske solidarnosti in sodelovanja, pa tudi na to, kako pomembno je pogledati okoli sebe in svet zapustiti boljši, kot je bil. Na optimistično poletje, ki je pred nami!

Fotografije: Aleksanda Saša Prelesnik

Najbolj brano