Eleganca na prvem mestu: Kate Middleton obožuje model čevljev, ki podaljša postavo in izpopolni vsak videz

Formula Kate Middleton za nesporno eleganco je zelo preprosta: midi obleka in klasični salonarji. Nekaj ​​njenih videzov, v katere se njeni 'go to' čevlji odlično podajo, si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/11

Profimedia

Princesa Kate Middleton je znana po svojem klasičnem slogu z občasnimi retro navdihi, ki se odlično prilega vsem formalnim kraljevim priložnostim. Občasno lahko Kate Middleton ob kakšnih bolj neformalnih priložnostih opazimo v sandalih ali supergaj, njen najljubši model čevljev pa je Jimmy Choo. Klasični salonarji iz semiša in občasno gladkega usnja, z rahlo zašiljeno konico, so izjemno elegantna izbira in tudi vizualno podaljšajo noge.

Priljubljeni prefinjeni model Romy je na voljo v 3 različnih višinah pete – 6, 8,5 in 10 centimetrov ter v navidez neštetih barvnih možnostih (natančneje: 25).

Kate Middleton najpogosteje nosi tiste v nude odtenkih s srednjo peto, v svoji zbirki pa ima jih tudi v črni, beli, modri, zeleni in rjavi barvi, tudi z bleščicami. Kombinira jih s svojimi najljubšimi midi oblekami, v zimskih mesecih pa tudi s plašči do kolen. Kot ljubiteljica monokromatskih videzov največkrat izbere čevlje podobnega odtenka kot njena oblačila ali pa obuje kožne barve, ki ne odvrnejo pozornosti od preostalega stajlinga.

Nekaj ​​njenih videzov, v katere se njeni 'go to' čevlji odlično podajo, si oglejte v fotogaleriji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Valižanska princesa Kate Middleton otvorila praznično sezono v elegantni bordo obleki

Priporočamo tudi: Pletena jopica in hlače z bleščicami iz Zare sta največji hit letošnje jeseni. Zagotovite si svoj komplet še pred prazniki!

Najbolj brano