Pletena jopica in hlače z bleščicami iz Zare sta največji hit letošnje jeseni. Zagotovite si svoj komplet še pred prazniki!

Ko začneta pritiskati mraz in dež, si resnično želimo nekaj toplega in udobnega. Našli smo točno to, kar potrebujemo, povrhu pa je še zelo elegantno. 

Pletena jopica in hlače z bleščicami iz Zare sta največji hit letošnje jeseni. Zagotovite si svoj komplet še pred prazniki! - Foto: Profimedia

Jesen se že skorajda umika prihodu zime. Veselimo se preostalih tednov leta. Ne da bi sploh pomislili, smo se skoraj v trenutku že pripravili na božič.

Nemogoče je, da si ne bi predstavljali zadnjega silvestrovega, zdi se, kot da je bilo pred tremi meseci, a minilo je že skoraj celo leto. Toda najbolj nam je všeč, da lahko v tej sezoni, čeprav je siva in nebo oblačno, prvič oblečemo topla in udobna oblačila, saj ni sezone, v kateri bi se počutili bolj udobno kot v tej.

Zato smo si ogledali Zarino spletno stran, kjer nova kolekcija obljublja veliko. Eden naših najljubših videzov, ki bo všeč tudi vam, je široka jopa in ujemajoče se hlače. 

Idealna obleka za začetek decembra

Tkanina je rjava in prepletena z zelo fino kovinsko nitjo. Tako dobi čudovit in laskav učinek "bleščic", še toliko bolj, ko se bliža božič in vas bleščice ne motijo.

Če jo želite kupiti ločeno, morate vedeti, da je cena zgornjega dela 30 evrov, spodnjega pa 20 evrov. Kot navaja znamka, morate vedeti, da je na voljo le še nekaj kosvo, zato raje pohitite, če jo nameravate kupiti. Celoten videz si predstavljamo s parom škornjev in velikim plaščem iz blaga v kamelji ali sivi barvi. Tudi bela barva bi lahko nekoliko popestila videz. 

Zara, cena: 29, 95 evrov

Zara, cena: 19, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 "in" in "out" jakne za jesen in zimo 2023: Če sledite trendom, je čas, da te modele pospravite na dno omare

Priporočamo tudi: Sarah Jessica Parker v najbolj ekstravagantnem videzu, kar smo jih do zdaj videli na njej

Najbolj brano