Amal Clooney je kraljica ženstveno elegantnih stajlingov. To so ključni kosi v njeni omari

Morda je elegantna zvezda na rdeči preprogi, vendar je Amal Clooney v modi zaslovela drugje - v sodni dvorani. Tako kot številne druge ženske mora tudi Clooneyjeva, ki je mednarodna odvetnica za človekove pravice, usklajevati modo z zahtevami svoje kariere. Rezultat tega je nekakšna eklektična sartorialna senzibilnost, ki se igra s proporci, potiski in teksturami tako na delovnem mestu kot zunaj njega. Njene osnove delovnih oblačil vključujejo čiste linije in ostro krojenje, kar zagotavlja popolno privlačnost.

Med prebiranjem fotografih njenega videza smo našli nekaj izstopajočih kosov, ki se zdijo temelj njenega profesionalnega sloga in bi lahko služili kot odličen navdih za preoblikovanje vaše delovne garderobe z udarnimi kosi, ki jih boste nosili več sezon. Pred vami je pet Amalinih delovnih kosov, ki jih je vredno dodati v nakupovalno košarico, da boste v sejni sobi in drugod videti in se počutiti kar najbolje. Oglejte si jih v fotogaleriji.

Slika 1/6

Pred vami je pet Amalinih delovnih kosov, ki jih je vredno dodati v nakupovalno košarico, da boste v sejni sobi in drugod videti in se počutiti kar najbolje. Oglejte si jih na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano