"Hollywoodska revščina": bogastvo Meghan in Harryja v primerjavi z njunimi slavnimi sosedi

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta po odhodu iz Združenega kraljestva finančno neodvisna.

"Hollywoodska revščina": bogastvo Meghan in Harryja v primerjavi z njunimi slavnimi sosedi - Foto: Profimedia

Ko sta Meghan Markle in princ Harry v začetku leta 2020 zapustila kraljevo družino, sta napovedala, da želita postati finančno neodvisna. Zakonca sta se preselila v Združene države Amerike in začela novo življenje brez kraljevskih omejitev. Archiejevi in Lilibetini starši so kupili razkošno hišo v Montecitu in podpisali več pogodb z Netflixom in Spotifyjem. Toda koliko denarja imata v resnici?

Daily Mail je 10. oktobra 2022 odgovoril na vprašanje. Po podatkih britanskega tabloida znaša neto vrednost premoženja Meghan Markle in princa Harryja 22 milijonov dolarjev. To vključuje tudi vrednost njunega doma, ki je ocenjena na 14,5 milijona dolarjev. Za večino ljudi na tem planetu je to astronomska vsota, pa vendar. Po mnenju Tine Brown, nekdanje glavne urednice revij Tatler in Vanity Fair, bi bila sin Charlesa III. in njegova žena "hollywoodska ubožca", če bi njune dohodke primerjali z dohodki njunih slavnih sosedov. Njuna prijateljica Oprah Winfrey naj bi imela 2,5 milijarde dolarjev, Beyoncé in Jay-Z 1,5 milijarde dolarjev, Ellen DeGeneres pa ima na računu skoraj 500 milijonov dolarjev.

Se selita v nov dom? 

Novinarka gre še dlje in družinsko vilo opiše kot "skromno hišico". Rezidenca vojvode in vojvodinje Susseške ima devet spalnic, šestnajst kopalnic, zasebni kino, spa, fitnes ter ogromen zunanji prostor z bazenom, igriščem in teniškim igriščem. Hiša, ki jo bosta zakonca kmalu zapustila. Zakonca se želita preseliti v novo, varnejšo sosesko v bližini Los Angelesa.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsako jutro spijte topel napitek s to ključno sestavino in učinkovito shujšajte: Pregrešno okusen in enostaven recept iz samo treh sestavin

Priporočamo tudi: Barve, ki bodo prevladovale v jesenski manikiri: Od bordo do temno espresso rjave, teh 5 odtenkov bo najbolj iskanih v salonih

Najbolj brano