7 modelov čevljev, ki so vedno videti dragi in luksuzni: Modna dekleta jih obožujejo, poglejte, kako jih kombinirati

Navdihnite se z modeli poletnih čevljev, ki vedno izgledajo razkošno!

7 modelov čevljev, ki so vedno videti dragi in luksuzni: Modna dekleta jih obožujejo, poglejte, kako jih kombinirati - Foto: Profimedia

Še vedno je dovolj časa za razmislek o nakupu čevljev za poletje. Seveda bodo temperature v prihodnjih tednih še vedno visoke in misel, da bi na nogah nosili kar koli drugega kot ledene kocke, se vam zdi kot nadležna naloga. Ker pa vas čakajo še tedni visokih temperatur, si lahko še vedno privoščite nove poletne čevlje, če želite. Toda za katere modele je vredno odšteti svoj denar in kateri bodo modni naslednje poletje in vsako leto po tem? Imamo odgovor.

Skrivnost poletnih čevljev, ki so videti dragi, je izogibanje modelom, ki so trenutno preveč trendovski. Preproste različice, nevtralne barvne palete in minimalistični detajli bodo vedno zmagali nad aktualnimi barvami in trendi. Morda niso tako privlačni kot moderni, a klasični čevlji bodo prestali preizkus časa in se podali tako rekoč k vsemu v vaši omari. 

1. Natikači s pasom v obliki črke H

Natikači so ključni model čevljev za poletje. V preteklih letih so dokazali svojo vrednost, trenutno pa povsod srečamo modele s pasom v obliki črke H, kar pripisujemo vplivu Hermes Orans.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianne (@smythsisters)

2. Čevlji s trakovi

Seksi, a šik sandali z minimalnimi paščki, ki se zavežejo okoli gležnjev, so to sezono nujni. Črni modeli so brezčasna klasika, vendar pri barvah, ki so trenutno v ponudbi, res ni omejitev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ama Godson (@amagodson_a)

3. Kavbojski škornji

Vem, da se trenutno topite, a če razmišljate vnaprej, boste verjetno že konec avgusta iskala prehodne čevlje, ki jih boste nosili do jeseni. Dovolite mi, da vam predstavimo kavbojske škornje, ki so v modi jesen/zima 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rae Everyday (@raeannlangas)

4. Birkenstock natikači

Če obstaja ena blagovna znamka čevljev, ki trenutno prevladuje, se strinjamo, da je to Birkenstock. Sandali s paščki bodo vedno osnovni kos v omarah trendseterk, pa tudi tistih, ki obožujete preproste natikače. Sedaj imajo cokle iz semiša v svoji ponudbi tudi številne druge znamke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle Oreoluwa Jinadu (@daniellejinadu)

5. Japonke s platformo

Oživitev japonk s platformo v slogu 90. let, ki so že leta na vrhu dnevnega reda čevljev, je očitna tudi to poletje. Sodobne različice, ki so precej bolj elegantne kot pred 25 leti, se osredotočajo na debele usnjene paščke v črni, beli ali rjavi barvi za brezčasno privlačnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Skye (@_jessicaskye)

6. Kittenheel

Kitten pete so sprožile dovolj debat že same po sebi, kaj šele z nekoč zastarelim paščkom nad peto. Skupaj pa ustvarita slog čevljev, ki deluje sveže in se mu modne navdušenke ne morejo upreti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle Oreoluwa Jinadu (@daniellejinadu)

7. Ribiški sandali

Če ste že investirali v par ribiških sandalov, vas bo razveselila novica, da so še vedno zelo priljubljeni in bodo nošeni predvsem jeseni, saj se odlično podajo tudi k nogavicam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louisa Hatt (@louisahatt)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najljubši sandali Angeline Jolie za poletje 2022 so poosebljena klasika in glamur: Poglejte, kako kombinira ta brezčasni model

Priporočamo tudi: Meghan Markle s to pripombo o Charlotte Kate Middleton spravila do solz

Najbolj brano