Najljubši sandali Angeline Jolie za poletje 2022 so poosebljena klasika in glamur: Poglejte, kako kombinira ta brezčasni model

Angelina Jolie poletje preživlja v Rimu, kjer vsak dan nosi iste natikače.

Najljubši sandali Angeline Jolie za poletje 2022 so poosebljena klasika in glamur: Poglejte, kako kombinira ta brezčasni model - Foto: Profimedia

Najljubše modne znamke Angeline Jolie niso znane širši javnosti (razen če ste modni fanatik in poznate ponudbo The Row in Loro Piana), po drugi strani pa so njeni razkošni dodatki vedno prepoznavni.

Preberite tudi: Pozabite kavbojke in srajco, Angelina Jolie pokazala ležeren, a urejen stajling za ženske nad 40 let

Pozabite na cvetlični vzorec, Angelina Jolie je nosila najbolj elegantno poletno belo obleko

Igralak živi za diskretno eleganco volnenega plašča Salvatore Ferragamo in elegantno izdelavo obleke Gabriele Hearst, a se prepusti tudi čarom Diorjevih 30 Montaigne in Fendijeve torbe Kan U.

In kakšni so popolni natikači, ki jih lahko kombinirate z njenimi minimalističnimi poletnimi opravami? Valentino Vlogo loaferji, ki vsaki kombinaciji dajo subtilen blišč glamurja. 

Vlogo natikači so videti dragi, zahvaljujoč drzni zlati ploščici, vendar ne sklepajo kompromisov pri funkcionalnosti – kar je nujno za poslovno žensko in mamo, ki združuje starševstvo, humanitarno delo in filmske projekte. Izdelani so iz kakovostnega telečjega usnja, zaradi česar so kos, ki traja leta, in ne preseneča, da jih Angelina poleti, še posebej tisto, ki ga preživi v toplem Rimu, ne sezuje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Frizura avgusta: Ruto bomo v laseh nosili kot Ana Klašnja

Priporočamo tudi: Letizia Ortiz pokazala, kako po kraljevsko nositi najbolj priljubljeno obleko tega poletja

Najbolj brano