6 mikro trendov Francozinj za prehodno obdobje: Bodite prva zvezda pomladnega uličnega stila

2. 4. 2024
6 mikro trendov Francozinj za prehodno obdobje: Bodite prva zvezda pomladnega uličnega stila (foto: Profimedia)
Profimedia

Ugotovite, katere modne trende že nosijo Francozinje to prehodno obdobje! 

Trendi lahko prihajajo iz različnih virov – modne revije, družbeni mediji, ulični stil in podobno. Mikrotrendi so manjši odcepi tistih večjih trendov, ki izhajajo iz omenjenih virov. Približati se jim je treba enako kot večjim trendom – previdno. Zato vas opominjamo, da nikoli ne kupujete nečesa samo zato, ker je trenutno priljubljeno. Vedno zagovarjamo vlaganje samo v kose, ki se ujemajo z vašim osebnim stilom in občutljivostjo.

Tokrat nas je zanimalo, kateri mikrotrendi trenutno zanimajo Francozinje, saj predvidevamo, da če jih nosijo, potem si resnično zaslužijo našo pozornost. V nadaljevanju predstavljamo pet trendov, ki so jih Francozinje zbrale za prehodno sezono.

Dolgo krilo

Leto 2024 bo leto krila. Na podlagi modnih poročil z modnihe pist napovedujejo, da bo med modnimi dekleti najbolj priljubljeno dolgo oprijeto krilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Bordo torba

Trend dodatkov v bordo barvi smo opazili že pred nekaj meseci in kot kaže, so se zdaj ta trend odločile uveljaviti tudi Francozinje – z izbiro torbice v tem odtenku. Ne glede na to, ali se odločite za mode za čez telo ali elegantno torbico z ročajem, bo bordo barva polepšala vsako obleko, s katero jo kombinirate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Živalski potisk

Zdi se, da je živalski potisk nepogrešljiv del trenutno priljubljene estetike mafijske žene, spomnimo pa vas, da je bil leopardji potisk opažen tudi na revijah modnih oblikovalcev za pomlad in poletje 2024. Francozinje si pridržujejo pravico, da ta trend prenašajo na subtilen način, s plašči ali hlačami s tem vzorcem osvežijo preostalo kombinacijo, ki je večinoma v nevtralnih odtenkih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Léna Farouil (@lenafarl)

Kapa

Športna oblačila morda niso prva stvar, ki vam pride na misel, ko pomislite na francosko modo, a kot ljubitelji retro kosov lahko ta slog vpliva na njihove videze. Minimalističen in eleganten, ta videz popolnoma ujame, kako Francozinje svojim vsakodnevnim oblekam dodajo pridih športnega stila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Barvne superge

Trenutno so Francozinje prav tako zaljubljene v par svojih najljubših superg kot preostali modni svet. Zdi se, da so barvne superge prava izbira za naslednjo sezono, saj stajling naredijo še bolj zanimiv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Osebnostni test razkriva, kje boste spoznali sorodno dušo: Odgovorite na 10 vprašanj in ugotovite, kdaj bo prišla nova ljubezen

Priporočamo tudi: To kozmetiko bi morali obvezno hraniti v hladilniku, sicer ...