5 nasvetov, kako osvežiti svojo garderobo za pomlad (brez odpiranja denarnice)

Ne glede na to, ali želite prihraniti nekaj denarja ali prispevati k trajnostnemu razvoju, tukaj je vaš vodnik za prenovo garderobe brez nakupovanja.

5 nasvetov, kako osvežiti svojo garderobo za pomlad (brez odpiranja denarnice) - Foto: Profimedia

Ena od dejavnosti, ki si jo mnogi želimo narediti pred pomladjo, je organiziranje in osvežitev garderob, iskanje starih draguljev, ki jih nismo nosili že vrsto let. Nakupovanje v lastni omari je še boljše, če reciklirate stare kose, ki so bolj trajnostni (navsezadnje moramo storiti vse, da bomo lahko rešili planet).

Mnogi od nas nosijo le majhen del svoje lastne garderobe, zlasti med pandemijo, saj se udeležujemo sestankov preko Zooma, v trgovnino pa gremo v najbolj udobni trenirki. A to pomeni, da ni boljšega časa, da svojo omaro razčistimo do konca, sestavimo nove stajlinge iz starih oblek in kreativno oblikujemo, kar smo že kupili.

Tukaj je vaš vodnik za prenovo garderobe, delajte s tem, kar imate, in osvežitev sloga za pomlad je na vaši dlani.

1. Nevtralne barve so vaši najboljši prijatelji

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T H E S T R E E T L A N D (@thestreetland)

Ko začnete brskati po svoji obsežni zbirki, poskusite ločiti vse nevtralne kose v svoji garderobi in jih postaviti na eno mesto - zaupajte nam, pomagali vam bodo, ko boste stajling oblikovali na nov način. To so "osnovne" barve vašega videza in so kot nalašč za dodajanje očarljivosti povsem črni obleki. Preprosto jih oblesite s tisto rdečo jakno ali kavbojskimi škornji, za katere do zdaj niste vedeli, kako jih nositi.

2. Navdih poiščite na Instagramu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T H E S T R E E T L A N D (@thestreetland)

Vaš Instagram je lahko vaš največji vir navdiha. Spremljajte profile, ki imajo fotografije podobnega sloga vašemu in ustvarite mapo, kamor lahko shranite svoje najljubše fotografije. Nasvet za profesionalce: spremljajte vintidž profile, ki vam bodo dali navdih za stiliranje vaših najstarejših kosov garderobe.

3. Dobri čevlji naredijo vsak stajling privlačen

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T H E S T R E E T L A N D (@thestreetland)

Leta 2020 smo bili priča eksploziji robustnih superg za vsako priložnost. Ko je treba izkopati osnovno obutev, ki jo potrebujete za leto 2021, poiščite "očetove superge", črne gležnjarje, balerinke in sandale. Te vam bodi nudili  vso vsestranskost, ki jo potrebujete. Ko preizkušate videz, eksperimentirajte s kombinacijo oblačil za čevlje, ki jih prej niste nosili - rezultati vas bodo lahko prav presenetili. 

4. Dodatki so rešitelji garderobe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T H E S T R E E T L A N D (@thestreetland)

Srebrne zapestnice, starinski prstani in ogrlice so nekaj, kar vedno najdemo, ko pospravljamo svojo omaro. Eksperimentiranje z kombiniranjem večih prstanov ali nošenje nakita nad rokavicami bo dodalo preprosti obleki svež oridih, zaradi katerega bo izstopala.

5. Ne pozabite, da dobe plašč spremeni vsak videz

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T H E S T R E E T L A N D (@thestreetland)

Večbarvni ali enobarvni, vpadljivi ali preprosti, vintidž ali novi - plašči so najboljši zaključek za vsak videz. Poskusite zamenjati različne sloge plaščev za več videzov, saj nikoli ne veste, kdaj lahko najdete povsem nov stajling.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vas pogosto muči napihnjenost? Poglejte, kako se je znebiti in ohraniti raven trebuh

Priporočamo tudi: To je modni dodatek, ki bi ga to pomlad morali kupiti glede na vaše nebesno znamenje

Najbolj brano