To je modni dodatek, ki bi ga to pomlad morali kupiti glede na vaše nebesno znamenje

To je modni dodatek, ki bi ga to pomlad morali kupiti glede na vaše nebesno znamenje - Foto: Profimedia

Če že arhivirate svoj najljubše stajlinge na Instagramu v pričakovanju toplega vremena, vas razumemo. Ko je pomlad na obzorju, vas novi stajlingi nestrpno pričakujejo. Toda v tej sezoni, namesto da bi se pokopali v svojih najbolj zaželenih spletnih prodajalcih ali prebrskali slike najljubših vplivnežev iz lanskega poletja, zaupajte svojemu nebesnemu znamenju, da vam bo povedal, kaj potrebuje vaša pomladna garderoba. V povezavi z zvezdami smo našli najboljši pomladni trend za vaše horoskopsko znamenje.

Ko se oblačite v mejah svojega značaja, ne morete zgrešiti, letos spomladi in poleti pa nas čaka veliko neustavljivih trendov. Ne glede na to, ali ste dvojček, bik ali riba, je trendov, ki jih je treba preizkusiti, v izobilju. Če potrebujete nebesno pomoč, naj bo to vaš izčrpen vodnik za brskanje po spletu v iskanju vašega kosa.

1. Oven: Neon toni

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imani Randolph, not Rudolph 🙃 (@champagnemani)

Za drzne in ambiciozne ovne so neonski odtenki dobrodošla vzporednica. Ti odtenki, ki oddajajo samozavest in vedrino, kot pri ognjenem znaku, so dinamičen dodatek k vaši garderobi. 

2. Bik: Napihnjeni sandali

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin)

Mirni in udobni biki se domače počutijo v razkošnih napihnjenih sandalih. Značilnosti vključujejo oblazinjeni trakovi in nežen podplat, kakršen je vaš ljubljeni vzglavnik. Te plišaste sandale povežite s svilnato drsno obleko.

3. Dvojček: Dvobarvni kosi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauren caruso (@laurencaruso_)

Dvojčki so znani po svoji dvojnosti in dvostranski naravi, podobno kot v dvobarvnem trendu te sezone. Ta "razcepljeni" trend smo opazili na modnih revijah oblikovalcev, kot sta Gabriela Hearst in Marni, tako v oblačilih kot v dodatkih.

4. Rak: Kovinski nakit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Z prirojeno željo po samozaščiti ima rak grobo zunanjost, podobno kot v letošnji sezoni trenda nakita. S kovinskimi verigami in detajli so sinonim za oddaljeno in previdno naravo raka. Utrdite svoj videz v toplem vremenu z ogrlicami, uhani in prstani v kovinskih tonih.

5. Lev: Pravokotna sončna očala

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨ Lil Ahenkan ✨ Sydney, AUS (@flex.mami)

Dramatični levi imajo naravno močne osebnosti, ki imajo radi vso pozornost. V drznih odtenkih ali bleščečih okraskih so ta pravokotna sončna očala izstopajoč kos, ki bo dopolnil drzen videz.

6. Devica: Torbice na verižicah

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIANNE THEODORSEN (@marianne_theodorsen)

Iznajdljiva in zelo logična devica ceni ta večnamenski trend. Kot prvi bratranec torbice za pas, te torbice na verižicah združujejo funkcijo in modo ter vam dajo zelo razumen in prav tako ljubek dodatek. V te mikro torbice spravite svoje najmanjše stvari.

7. Tehtnica: Geometrijske torbice

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Eggertsen (@laurenegg)

Tehtnicam, ki iščejo ravnotežje, bo všeč simetrija in ravnotežje geometrijske torbice. Ponujajo strukturo, obliko in funkcijo, te torbice so usklajene z visoko stopnjo okusa in estetiko zračnega znaka. Ta inovativni znak ceni edinstvene, a harmonične strukture teh čudovitih torbic.

8. Škorpijon: Mrežasti sandali

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by max (@__mmaxinewylde)

Čutna narava tega ambicioznega znaka se ujema z drznostjo mrežaste obutve. Ta trend zajema pustolovske in strastne strani močnega škorpijona. Pripravite se, da vas v tej sezoni ujame več ponovitev trenda mreženja, vključno s tkanimi klobuki in mrežastimi torbicami v ribiškem slogu.

9. Strelec: Morski nakit s školjkami

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by All the Pretty Birds (@tamumcpherson)

Ženske strelke, znane po svojem pustolovskem duhu, so duhovite pripovedovalke zgodb in obožuejo potovanja. Nakit, okrašen s školjkami, izžareva potovalno auro, ki jo strelec ceni. Ta nakit, navdihnjeni z morjem, sega od velikih ogrlic do delikatnih zapestnic, ki jih lahko kombinirate na igriv in barvit način.

10. Kozorog: Velika torba

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Alia (@mariaalia)

Praktičen in marljiv kozorog bo cenil visoko funkcionalnost prevelike torbice. Idealna delovna torba je usklajena z deloholičnimi težnjami zemeljskega znamenja. Vložite v te izjemno velike silhuete za vsakodnevne obveznosti in počitnice ob koncu tedna.

11. Vodnar: Sandali s trakovi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TyLynn Nguyen🦢 (@tylynnnguyen)

Znano je, da je nekonformistični vodnar napreden in nekoliko uporen. Ribiški sandali so vrhunski trend trendovskih deklet, dobro uglašeni s tem svobodomiselnim in netradicionalnim znakom. V nevtralnih tonih so ti sandali sopotnik tako spomladanskemu jeansu kot poletni obleki.

12. Ribi: Svetleča mavrica

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Perez (@livvperez)

Ta fantastični vodni znak je v stalnem ravnovesju sanj in resničnosti, kar se odraža v igrivih in domiselnih mavričnih dodatkih. Tako kot ribe se tudi barve teh kosov prilagajajo svoji okolici. S temi čudovitimi kosi poživite belo majico in kavbojke vso sezono.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ti puloverji naših dedkov so trenutno najbolj priljubljeni

Priporočamo tudi: Vse zvezdnice si trenutno svoje lase barvajo v to barvo in mi jo obožujemo

Najbolj brano