5 modelov torbic, ki jih bomo nosili to jesen in zimo: Od maksi torbic do minimalističnih kosov, poglejte, v kaj se splača investirati

Odkrivamo, katerih 5 trendov torbic bo prevladovalo v jesenskih in zimskih kombinacijah, videli pa jih bomo tudi v drugih letnih časih.

5 modelov torbic, ki jih bomo nosili to jesen in zimo: Od maksi torbic do minimalističnih kosov, poglejte, v kaj se splača investirati - Foto: Profimedia

Torbice so za mnoge slabost, saj se vanje tako enostavno zaljubiš na prvi pogled. Vendar se običajno na neki točki odločimo za naložbo v dolgotrajnejše modne dodatke in ne v nefunkcionalne modele. Na srečo so to jesen v trendu nekateri osnovni modeli.

Na revijah jesen/zima 2022/23 so prevladovale klasične silhuete, kot so elegantne torbe v obliki polmeseca ali klasične velike torbe.

Od popolne delovne torbe do minimalističnih modelov, teh 5 trendov bo prevladovalo v jesenskih in zimskih kombinacijah, videvali pa jih bomo tudi v drugih letnih časih.

1. Velika torba

Velike torbe niso več samo za delo in trening. Vsakodnevno torbo smo videli na modnih pistah jeseni 2022 pri The Row, Khaite in Brandon Maxwell. Je praktična za prenašanje, zato investirajte v torbo, v katero lahko hkrati spravite polnilec za mobilni telefon, denarnico, dežnik in nekaj šmink.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by & Other Stories (@andotherstories)

2. Puhasta torbica

Puhaste torbe so bile trend v 2000-ih, zato ne preseneča, da se to jesen vračajo. Priljubljene znamke Y2K so predstavile svoje modele iz umetnega krzna, ki se bodo v hladnejših dneh odlično podali k vaši estetiki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLUMARINE (@blumarine)

3. Torbica v obliki polmeseca

Če je na modnih revijah jesen/zima 2022/23 prevladoval trend torbic, je bila to oblika polmeseca. Predstavljali so jo vsi od Miu Miu do Bottega Venera do Louis Vuitton, zato se v tak model vsekakor splača investirati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BY FAR (@byfar_official)

4. Torba za čez ramo

Vsaka kolekcija torbic potrebuje večno naramno torbo, ne glede na letni čas. Če iščete nekaj novega, razmislite o modelu v stilu 90. let. Z nevtralnimi jesenskimi toni deluje še posebej šik in zlahka prehaja iz dnevnih v večerne priložnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BY FAR (@byfar_official)

5. Party torbica

Včasih potrebuješ le malo bleščic. Trend bleščečih torb je prisoten že nekaj časa, a bo tu ostal tudi to jesen. Takšni modeli vam bodo dali popoln zaključek večernega izhoda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 modelov kavbojk, ki jih Cindy Crawford nosi ves čas in najbolj laskajo ženski postavi nad 50 let

Priporočamo tudi: Kaj Meghan Markle v resnici preprečuje, da bi ponovno zagnala svoj blog?

Najbolj brano