10 jesenskih trendov, ki bodo kraljevali na ulicah modnih metropol: Investirajte v kose, ki jih imajo v svojih omarah elegantne ženske

V iskanju novih modnih trendov za jesen 2022 smo našli 10 takih, ki jih boste nosili še leta.

10 jesenskih trendov, ki bodo kraljevali na ulicah modnih metropol: Investirajte v kose, ki jih imajo v svojih omarah elegantne ženske - Foto: Profimedia

Čeprav z žalostjo v glasu ugotovljamo, da se je poletje uradno končalo, kljub temu, da nekateri še vedno uživate na plaži.

Prišel tisti čas v letu, ko je čas, da svojo garderobo dopolnimo s kosi, prilagojenimi sezoni, ki je pred nami.

Najbolj intimen letni čas v koledarju izžareva barve in teksture, komaj čakamo na večplastno oblačenje in ekstravaganco (v obliki rdečega umetnega krzna ali lakastih plaščev).

Ko gre za stvari, ki jih boste kupili zdaj in nosili v prihodnjih letih, vas bo zagotovo razveselila ponudba trendovskih kosov, ki izstopajo v vaših najljubših trgovinah. Modna dekleta so pokazala le nekatere od njih, za top 10, ki jih bomo pogosto videvali na ulicah, pa se pomaknite navzdol.

1. Usnjen trenč

Klasični plašč že leta kraljuje, a ta sijoča ​​usnjena iteracija je njegov naslednik. Vodoodporen, odporen na veter in vse vremenske razmere. ta plašč popestri vsak jesenski videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loïcka Grâce (@thevisuelofgrace)

2. Barvne pletenine

Poletja je morda konec, vendar ni razloga, da ne bi še vedno prinesli sončnega razpoloženja z veselimi pleteninami drznih, svetlih barv iz mehkih, padajočih tkanin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Mao (@kateemao)

3. Maksi krilo

Pomladi je prevladovalo mikro mini krilo, hladnejše vreme pa kliče po nekoliko toplejši različici. Maksi krilo se vrača in tokrat ne gre za padajoče poletno krilo, temveč za ozek model, ki ga je najbolje kombinirati s strukturiranim blazerjem ali pleteninami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

4. Črte

Skoraj nemogoče se bo izogniti mornarskim črtam, ki nas bodo spremljale v  naslednjih mesecih. Črtast pulover + ozke kavbojke + balerinke so postale idealna uniforma za prehodno obdobje vseh oseb s prefinjenim stilom. Na našo srečo je to klasična pletenina, ki se vsako leto znova vrne v modo, tako da veste, da bo pulover, ki ga kupite zdaj, ostal v vaši omari še vrsto sezon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion stylist ⭐️ Karina (@styleidealist)

5. Visoki škornji do kolen

Od modnih brvi do uličnega sloga so škornji do kolen ultimativni model, v katerega je vredno investirati. Odlično se kombinirajo s kavbojkami, mini krili, midi oblekami. Pri škornjih to sezono velja eno pravilo: višji kot so, bolje je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Torres (@marina_torres)

6. Žamet

Material, ki si je po krivici prislužil slab sloves, je zagotovo žamet. Seveda je praktičen in trpežen ter sam po sebi skoraj nikoli ne deluje kot provokativen, vendar ima nedvomno vintage, kul vzdušje, ki se popolnoma prilega jesenski umirjeni estetiki. Žamet to sezono dodaja teksturo krilom, hlačam in celo oblekam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Adelaide Vega (@meganadelaide)

7. Dolga rdeča obleka

Mala črna obleka je že leta v modi in čeprav je črna barva znana po svoji vsestranskosti, ali ni nekoliko dolgočasna? Ognjeno rdeča je to sezono razsvetlila modne piste in potem ko sta bili Aperol oranžna in Barbie roza vse, kar smo si to poletje želeli nositi, je čas, da v svojo garderobo sprejmemo nov odtenek, ki ga najlažje nosite z midi obleko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Kuoksa (@millakuoksa)

8. Leopardji vzorec

To jesen je v znamenju divjih sprehodov in medtem ko smo mi uživali v spogledovanju z zebro, če iščete potisk, ki bo naslednje leto videti tako močan kot zdaj, je leopardji potisk vaša edina možnost za dolgoživost. Leopardji potisk se je izkazal za drzno izbiro in to sezono pokriva vse od slip oblek do čevljev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @laurenpops

9. Blazer z dvojnim zapenjanjem

Ni enostavnejšega načina za popestritev videza kot z dodatkom klasičnega blazerja. Vedno smo na preži za novimi slogi in kroji, a včasih je vrnitev h klasiki prav tako dobra kot iskanje modnih inovacij. Morda že imate v svoji omari suknjič z dvojnim zapenjanjem, če pa ne, je zdaj čas, da ga preizkusite tako, da nosite prevelike modele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren | A Style Edit (@astyleedit)

10. Elegantna torbica

Povratek v šolo je vedno pomenil novo torbo za prihajajoče šolsko leto, jeseni pa nas trgovske police blagovnih znamk še posebej razveseljujejo s številnimi torbami z zgornjimi ročaji. Dovolj velika za vse vaše osnovne potrebščine in dovolj elegantna za pisarno, vikend in drugod, to je trend, ki nadomešča majhne torbice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hodan Yousuf (@hodanyousuf)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kralj Charles namerava princa Harryja, princa Andrewa in princeso Beatrice izločiti kot uradne namestnike

Priporočamo tudi: Zakaj je Meghan Markle vožnja z avtomobilom na sprevod ob krsti popolnoma pretresla? Vojvodinja se ni peljala s Kate in Camillo

Najbolj brano