To so najbolj romantični videzi te pomladi (že imate ta trend sezone v svoji omari?)

Pomlad je v polnem razcvetu in prav takšna naj bo tudi vaša garderobna omara! Romantika je eden od vodilnih trendov te sezone in me smo čudovite romantične kose našle v novi kolekciji s.Oliver.

Promocijsko sporočilo, 14. 4. 2022
To so najbolj romantični videzi te pomladi (že imate ta trend sezone v svoji omari?) - Foto: s.Oliver

Kolekcija s.Oliver, ki romantiko izraža s kroji, vzorci pa tudi z barvami – predvsem s pastelnima rumeno in bledo vijoličasto – nakazuje na nežnost, mehkobo in lahkotnost. Trend, nadvse dobrodošel v času prebujanja po sivi in mrzli zimi, ki nam izboljša razpoloženje in dviguje moralo ter prinaša karseda prijetno vzdušje z močnim pridihom po svobodi.

1 Nežno rumena pomladna zgodba 

Ko se nežna rumena s subtilnim cvetličnim vzorcem združi v kroju plapolajočega kombinezona, je romantika na vrhuncu. Če je še hladno, čezenj oblecite malce predimenzioniran suknjič, v toplem pomladnem vremenu pa je to kos, ki romantično zgodbo pripoveduje sam zase.

Namig: Zraven obujte superge ali natikače; če ga boste izbrali za večerno opravo, pa izberite salonarje ali sandale. V vsakem primeru boste dosegli pravi, modni učinek, ki bo pomladnemu razpoloženju dodal popolno piko na i.

2 Pomlad s pridihom sivke

Le kaj je lepšega spomladi kot barve cvetja, ki je na vrhuncu svojega cvetenja? Oblecite hlačno krilo v barvi sivke, s katerim boste okolici sporočili, da ste pripravljeni na lahkotnost, igrivost in mehkobo. Videz, ki je primeren tako za delovno mesto, saj deluje nadvse elegantno in prefinjeno, kot za prosti čas, ki ga preživite v mestu ob pijači s prijatelji.

Namig: Če boste zraven obuli elegantne sandale s peto, lahko ta videz seveda popeljete tudi na romantično večerjo v fino restavracijo.

3 Plisirana harmonija

Plisirana krila in obleke, ki jih krasi mavrična barvitost, so veliki trend te pomladi. Obleka, v kateri se boste počutili popolnoma sproščeno in udobno, bo obenem poskrbela za subtilno vpadljivost, za kar je vsekakor najbolj odgovoren plise, pa tudi prelivajoče se barve. Svoboda, življenje, ljubezen do sebe – vse to sporoča okolici ta romantična plisirana oprava.

Namig: Če je hladno, pod obleko z naramnicami oblecite belo majico s kratkimi rokavi, čeznjo pa lahkoten (beri nestrogo krojen) suknjič v kateri od pastelnih barv, ki se poigravajo na obleki. Zraven lahko obujete, kar vam srce poželi – od superg do natikačev, japonk in seveda sandal, odvisno od priložnosti in vašega razpoloženja.

Nekatere posamezne kose iz kolekcije s.Oliver si lahko ogledate tudi v GALERIJI, da dobite navdih, kako sestaviti čisto svoj pomladno romantični videz.

Najbolj brano