Prihaja kolekcija Kaia Gerber x Karl Lagerfeld in tu je vse, kar smo izvedele!

No, s to novico je Kaia Gerber le še podkrepila svoj status 'it' modnega dekleta.

Moda, 18. 1. 2018
Prihaja kolekcija Kaia Gerber x Karl Lagerfeld in tu je vse, kar smo izvedele! - Foto: profimedia

Njuna nova skupna kolekcija naj bi na trgovinskih policah pristala jeseni, vključevala pa bo tako oblačila, kot tudi modne dodatke.

"Ko nam je Karl prvič povedal, da bo sodeloval s Kaio smo bili vsi zelo navdušeni, saj se zavedamo potencialov, ki jih ima takšno sodelovanje," je v javni izjavi povedal Paolo Rigini, Karlov tesni sodelavec.

"Na tem projektu intenzivno delamo že več mesecev, tako s Kaio v Los Angelesu, kot tudi v našem studiu v Parizu. Lepo je videti jasno vizijo in strast, ki jo ima pri ustvarjanju. Kolekcija bo brez dvoma nadvihnila mnoga mlada dekleta," je še povedal.

Kolekcija, v kateri bo moč najdi vse od oblačil, do nakita, čevljev in sončnih očal, bo v enem združila pariški šik in sproščeni slog zahodne obale Združenih držav, bodo predstavili v seriji dogodkov v Los Angelesu, New Yorku in Parizu.

Sicer pa sta Karl in Kaia že dodobra načela skupno modno ustvarjanje, saj je v oktobru prav mlada manekenka otvorila Chanelovo modno revijo za pomlad/ poletje 2018. 

Kot poročajo tuji mediji, pa naj bi idejo za njuno sodelovanje spodbudil uspeh sodelovanja med blagovno znamko Tommy Hilfiger in znano manekenko Gigi Hadid, ki je pred kratkim vstopila že v tretjo sezono. 

Napisano po predlogi Elle UK.

Preberite še: Kaj nam luna prinaša v TEM TEDNU? (napoved od 15.1. do 21.1.)

Priporočamo tudi: Poglejte, kakšen je jutranji lepotni ritual slovenske igralke Ajde Smrekar!

Najbolj brano