Čisto sveža pomladna ideja: kosi, ki ustvarjajo dinamičen stil

Še vedno iščete pravi pomladni navdih za popoln videz? Ne glede na svoj (izbrani) okus ga lahko najdete v kolekcijah znamke Reserved. Zakaj prav pri njih? Zato, ker njihove kolekcije združujejo lepoto klasičnega oblikovanja z izvirnimi in drznimi modnimi elementi, zaradi česar delujejo zelo sodobno, inovativno in predvsem zelo sveže. Prepričajte se sami!

Promocijsko sporočilo, 3. 4. 2019
Čisto sveža pomladna ideja: kosi, ki ustvarjajo dinamičen stil

To inovativno modno oblikovanje vsekakor nosi vpliv poljske kulture, saj se v kolekcijah Reserved odraža živahno dogajanje na Poljskem – dogajanje, ki žensko modo naredi še bolj ženstveno. DNK blagovne znamke se izraža v dveh kontrastnih konceptih: polished (bleščeče) in unpolished (grobo, surovo). Kolekcije lahko najdete v 23 državah po vsem svetu, v mreži, ki jo sestavlja več kot 450 trgovin, z vodilnimi trgovinami v središčih modnega dogajanja, kot so London, Berlin, Moskva in Tel Aviv.

Svež veter pomladi

Reserved je svojo pomladno kolekcijo začel z zelo naravno noto, v zemeljskih barvah. Gre za kolekcijo, ki izžareva modernost, to pa poživijo posamezni retro elementi. Bistvo tokratne pomladne kolekcije je kombinacija izvirnega navdiha in edinstvenih krojev z uporabnostjo in nosljivostjo izdelkov.

V ženski kolekciji ...

... prevladujejo predimenzionirani, tako imenovani oversized modeli: od oblek srednjih dolžin do tunik do tal, pogosto z elementi hipijevstva. Kosi so okrašeni s čipko, mrežastimi ali umetniškimi vzorci in akvareli. Pri lanenih bermuda in tričetrtinskih hlačah pa tudi pri belih srajcah in krilih je poudarek na širini in udobnosti krojev. Bistveni kosi kolekcije so plašči živih barv, kot je trenč živo rumene ali gorčične barve, geometrijskih oblik in ukrojeni v slogu 70. let prejšnjega stoletja.

Bolj vsakdanji del kolekcije predstavljajo kavbojke z visokim pasom, mini krila ravnih, pravokotnih krojev in puloverji z V-izrezom v živahnih, fluorescentnih barvah. Zadnji poživijo kolekcijo, v kateri prevladuje barvna paleta naravnih, zadimljenih barv, kot so rjava, jantarjeva, siva in rumena.

Bistven element ženske pomladne kolekcije so sandale z leseno platformo, izdelane v orientalskem slogu.

Novost so velike nakupovalne torbe s specifičnimi potiski ali barvami in torbe, ki se zavežejo na vrhu v XXL-velikostih, kolekcija pa ne bi bila popolna brez najbolj vročega dodatka v tem trenutku − torbic za okoli pasu, in to od elegantnih usnjenih, ki so primerne tudi za v pisarno, do bolj športnih, izdelanih iz trpežnega materiala v barvi breskve. Celostnost športnega videza zaključujejo superge z debelim podplatom, kakršne ponujajo tudi največje svetovne modne hiše.

Trgovina Reserved 11. aprila odpira svoja vrata v Cityparku.

Najbolj brano