Zarin suknjič s srčastim izrezom v francoskem slogu obljublja, da bo nova obsedenost klasično elegantnih žensk

13. 10. 2022
Zarin suknjič s srčastim izrezom v francoskem slogu obljublja, da bo nova obsedenost klasično elegantnih žensk (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta suknjič je popoln za pisarno, poseben večer ali najbolj ležeren dogodek na vašem dnevnem redu.

Tu je jesen in z njo načrtovanje oblačil za jesenske dni. Sprememba garderobe, začnite iskati dober plašč in obnovite osnove, ki zagotavljajo rešitev za naše vsakodnevne dni in, če je mogoče, tudi za številne zabavne vikende. Medtem pa ne smemo pozabiti na dogodke in pomembne datume, ko moramo nositi bolj posebna in elegantna oblačila. Takrat se pojavi Zara, ki s tem neverjetnim črnim suknjiče s srčastim izrezom in francoskim slogom ustvari potrebo meseca, sezone in leta.

To je nova obsedenost klasičnih elegantnih deklet in nikakor ni zanemarljiva, saj je njen dizajn tako spektakularen in eleganten, da ne boste želeli staviti na nič drugega. Videz je sestavljen iz prilegajočega se suknjiča s srčastim izrezom, dolgimi rokavi in sprednjimi žepi z zavihki, najbolj pa nam je poleg edinstvenega izreza všeč njegovo zapiranje z velikimi in markantnimi gumbi na sprednji strani.

Zara, cena: 49, 95 evrov

A tudi hlače, ki se ujemajo z njim, niso nič navadnega, saj so čista čarovnija, polna prefinjenosti. Zaradi oblike z visokim pasom, ravnega kroja in razporka na spodnjem delu je popolna izbira za udobje in lepoto. 

Zara, cena: 29, 95 evrov

Če pa govorimo o ceni, se pripravite, ker se boste vanj zaljubili. Blazer stane 49,99 €, hlače pa 29,99 €. Dokazov nimamo, vendar ni dvoma, da boste, ko jo boste videli viseti v Zari, šli naravnost v kabino za pomerjanje, da bi se prepričali, kako čudovit je. Kombinirate ga lahko s sandali z visoko peto, mokasini ali škornji, če si upate z bolj drznimi oblačili, pa ga lahko nosite s svojimi najljubšimi športnimi copati.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite črtaste puloverje, to so najbolj trendne jope letošnje jeseni in zime

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez pokazala, kako to jesen nositi popolnoma črn videz od glave do pet