Zarin najlepši in najbolj zaželen sivi suknjič je zdaj še bolj dostopen po akcijski ceni

17. 3. 2023
Zarin najlepši in najbolj zaželen sivi suknjič je zdaj še bolj dostopen po akcijski ceni (foto: Profimedia)
Profimedia

Ne bi mogel biti bolj eleganten, laskav, vsestranski in cenovno dostopen. Zato je ta sivi suknjič iz Zare popolna izbira za to sezono, če ste ljubitelj brezčasnih osnovnih oblačil.

Suknjič je v preteklih letih postal najljubši pri tisočih ženskah. Klasičen, avtoritativen, eleganten in še več, zelo primeren za nošenje? Zaradi vseh teh lastnosti je postal popoln temelj garderobe za modne poznavalke. Pravzaprav je vse več priložnosti, ko ga vidimo v njegovi najbolj vsakdanji različici v uličnem slogu, na primer v kombinaciji z dobrimi supergami, da bi ga kar najbolje izkoristili.

Družbena omrežja so tako postala odličen vir navdiha, kako biti v vseh obstoječih različicah suknjiča videti kot pravi strokovnjak. Kakšen je model, ki ga ne moremo nehati videvati na profilih naših najljubših vplivnic? Klasičen siv. In v našem iskanju najlepših in najbolj nosljivih smo naleteli na eno od tistih edinstvenih priložnosti, ki jih imamo tako radi pri Zari.

Zakaj? Ker je to eden njihovih najlepših, najbolj laskavih in vsestranskih modelov, zdaj pa je tudi eden najbolj dostopnih (če ne celo najbolj) iz blagovne znamke. In vse to zato, ker je zdaj v njihovem čudovitem oddelku "Posebne cene".

Njegova ravna silhueta s prilegajočim se pasom in izrazitimi ramenskimi blazinicami je popolna za poudarjanje pasu in doseganje neverjetnega učinka peščene ure.

Zara, cena: 29, 99 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pradine nove balerinke so najlepša stvar, ki jo boste videli danes

Priporočamo tudi: Zavidljiva silhueta vitkih stevardes je dosegljiva tudi vam: S to Natmanovo dieto ali dieto stevardes lahko izgubite kar 4 kg v samo 4 dneh

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik