Zara presenetila s svojim prvim večplastnim suknjičem slovitega ravnega "moškega" kroja

Elegantno, laskavo, vsestransko, stilsko? Še več, najboljše je, da lahko vsakega od teh kosov nosite ločeno in boste še vedno videti enako dobro.

Zara presenetila s svojim prvim večplastnim suknjičem slovitega ravnega "moškega" kroja - Foto: Profimedia

Hlačni kostim je ikona modne zgodovine, tega ne moremo zanikati. V svojih začetkih so ga uporabljali kot simbol feminizma in svobode, danes pa je še vedno fetišistična obleka žensk na visokih položajih za njihove najpomembnejše dogodke, vendar se je normaliziral tudi za odhod v službo ali na dogodek v prostem času.

Z leti pa je ta "popolni videz" postal eden od tistih, ki jih ženske najpogosteje nosijo v vsakdanjem življenju. Za odhod v službo, za popolno civilno nevesto ali drugače, za uradna srečanja ali celo za tiste, ki ga nosijo v njegovi najbolj vsakdanji in priložnostni različici v uličnem slogu, zaradi česar je nezgrešljiv temelj vsake ženske garderobe.

Izviren videz za čisto vse

Vendar je modelov kostimov toliko, kolikor je okusov. Zato morate opraviti izčrpno iskanje, da najdete najbolj laskav, eleganten in hkrati nosljiv dizajn, da ga boste kar najbolje izkoristili in se ob njegovem nošenju počutili samozavestno. Toda našli smo ga in ponovno je bila za njegovo oblikovanje zadolžena Zara.

Obleko sestavljata dva ključna kosa: rahlo prevelik blazer gorčične barve in par ravnih hlač s širokimi hlačnicami in visokim pasom, ki jih boste zagotovo nosili na tisoč različnih načinov. Združitev teh dveh brezhibnih kosov oblikuje naslednje: najbolj eleganten gorčično rumen suknjič v zgodovini Zare.

Da, sliši se nekoliko močno, vendar je tako. Redko smo videli kostim s toliko lastnostmi. Eleganten, laskav, vsestranski, šik? In najboljše je, da lahko vsakega od tek kosov nosite ločeno in še vedno boste videti enako dobro.  Vse skupaj stane 80 evrov in je vredno, da ga kupite skupaj.

Zara, cena: 49, 95 evrov

Zara, cena: 29, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Se spomnite, kako smo trak za lase nosili pred 20 leti? Ta trend se vrača

Priporočamo tudi: Angelina Jolie se pridružuje letošnjim največjim trendom v temno sivem šik kostimu in dolgem plašču

Najbolj brano