Angelina Jolie se pridružuje letošnjim največjim trendom v temno sivem šik kostimu in dolgem plašču

26. 2. 2023
Angelina Jolie se pridružuje letošnjim največjim trendom v temno sivem šik kostimu in dolgem plašču (foto: Profimedia)
Profimedia

Angelina Jolie in hči Zahara uživata v dekliškem dnevu. Igralka je bila oblečena v temno siv kostim in siv plašč, Zahara pa v modro in oprijete kavbojke.

Ne vem, ali se to dogaja tudi vam, a zdi se mi, da so dekliški dnevi z mamo najbolj sveti in eden najboljših trenutkov za kakovostno preživljanje časa in izmenjavo izpovedi. Ko odrasteš, ti majhni trenutki postajajo vse redkejši, a hkrati vse bolj posebni in intimni, s čimer se stke vez, ki jo je težko pretrgati, ob vrnitvi domov pa ti ostane toplo pri srcu. Varen kraj, kamor se lahko vedno vrnete.

Ne morem si predstavljati, kako mora biti, če imaš veliko bratov in sester, kaj šele, kako se kot mati spoprijeti z vsemi, jasno pa je, da je na eno od očetovskih ali materinskih figur v hiši vedno navezan še kdo. Že nekaj let lahko opazujemo, kako je Angelina Jolie kljub temu, da jo vedno vidimo dobro obkroženo in v spremstvu vseh njenih otrok, še posebej obstaja ena od deklic, s katero jo vidimo najbolj povezano ali vsaj s katero preživlja največ dekliških dni.

Zahara Jolie-Pitt, ki je stara komaj 18 let, vedno spremlja svojo mamo in neštetokrat smo ju videli na sprehodu, predvsem pa pri nakupovanju. V zadnjih letih smo lahko opazovali, kako se je mlada ženska razvijala in opredelila svoj slog, ki je zelo drugačen od maminega, vendar z močno osebnostjo.

Najnovejše slike, ki jih imamo na voljo, so prav na ulicah New Yorka sredi dekliškega dne. Zdi se, da se obe zavedata trendov tega leta 2023 in da smo jih lahko videli v zadnjih tednih na tednu mode v Madridu in Parizu. Zdi pa se, da se strinjata v eni stvari, in sicer, da se obe odločata za enobarvne videze.

Igralka je nosila siv videz z obleko s telovnikom in hlačami s širokimi hlačnicami, črnimi petami, očali in črno torbico s sivim plaščem. Zahara se je odločila za moder videz s puloverjem, supergami in dodatnim trendom: ozkimi kavbojkami ter barvnim pridihom z oranžno torbico na rami. Seveda dva popolnoma nasprotna, a modna videza.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Kraljica Letizia čudovita v obleki iz Manga, primerni za vse priložnosti

Priporočamo tudi:Tako nosi džins na glamurozen način Jelena Rozga

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač