Zara je svoje najbolje prodajane čevlje sedaj izdala v še bolj praktični barvi

Po velikem prodajnem uspehu črnih sandal, ki so tudi najljubši čevlji Francozinj, je Zara sedaj idala tudi različico v bolj nežnem odtenku.

Zara je svoje najbolje prodajane čevlje sedaj izdala v še bolj praktični barvi - Foto: Profimedia

Naše najljubše francoske stilske ikone, kot je Anne-Laure Mais, obožujejo šik čevlje z majhno peto, paščki in zaobljeno konico. Uganili ste, gre za kultni model Mary Janes.

Medtem ko jih francoska znamka Carel s sedežem v Parizu prodaja za okoli 400 evrov, je Zara za jesen 2022 izdala njihovo veliko bolj dostopno različico za 40 evrov v črnem odtenku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adenorah ♏️ (@annelauremais)

Svoje najljubše francoske čevlje že od jesenske sezone kombiniramo tako kot elegantna dekleta z Instagrama – z bermuda hlačami, puloverjem in dodatki, kot sta šal ali baretka, zadnji trend pa je, da bele kratke nogavice nosite z Mary Janes, mokasini, sandali, supergami...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Petersen (@victoriaptrsn)

No, če želite te čevlje z veliko manjšim proračunom, vam Zara ponuja svojo prepričljivo alternativo. To so lakirani čevlji s široko peto, kvadratnim zaključkom in tankimi paščki. Za prihodnjo sezono pa si je Zara zamislila še bolj praktično različico v kožnem odtenku, ki se poda prav k vsem vašim modnim kombinacijam.

Zara, cena: 39, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Naše bralke ga obožujejo: Je to res eden najlepših videzev Kate Middleton?

Priporočamo tudi: Salma Hayek v nežni, a čutni obleki, ki je ukradla vso pozornost in ustavila promet na rdeči preprogi

Najbolj brano