Williamson za H&M

Po izjemno uspešnem sodelovanju z japonsko modno znamko Comme des Garcons, je švedska trgovska veriga H&M razkrila novo dizajnersko ime, ki bo za Švede oblikovalo novo enkratno kolekcijo.

Williamson za H&M - Foto: Fotografija Imaxtree

Naslednji na vrsti je angleški oblikovalec Matthew Williamson.

"Delo za H&M je neverjetna priložnost za ustvaritev kolekcije 'Matthew Williamson for H&M'. Obožujem dejanje H&M-a, ki je sprožil nov fenomen v modi, ko priznani modni oblikovalci oblikujejo omejeno količino oblačil. Vznemirjen sem, da bodo moje kreacije dostopne in upam, da tudi všečne ljudem po svetu, " je dejal Williamson.

Matthew pa se bo pri delu soočil še z enim izzivom - prvič bo namreč oblikoval moška oblačila.

"Matthew ima neverjeten občutek za delo s potiski, katere vpeljuje v nove oblike. Ko kombinira te stvari, dobite pravo sodobno londonsko modo. Njegovo pretiravanje z barvami je fantastično - to bo zelo modno sodelovanje za H&M in bo točno tisto, kar smo si zamislili za prihajajočo pomladno kolekcijo, " je odločitev blagovnega giganta pojasnila Margareta van den Bosch.

Čeprav nas do razkritja kolekcije čaka še skoraj pol leta (točen datum naj bi bil 23. april 2009), pa dvomimo, da nas bodo stvaritve pustile hladne.

Nekaj pa drži: pomlad in poletje bosta polna barv in vzorcev.

Fotografiji Imaxtree

Najbolj brano