Vojvodinja Cambriška elegantna v bluzi in kavbojkah John Lewis tudi, ko z otroki peče pecivo

Princ George, princesa Charlotte in princ Louis so s pomočjo svoje mame Kate pripravili kolačke za zabavo v Cardiffu v Walesu.

Vojvodinja Cambriška elegantna v bluzi in kavbojkah John Lewis tudi, ko z otroki peče pecivo - Foto: Profimedia

Otroci Cambridgea se s pomočjo vojvodinje Kate že zgodaj učijo peči.

Kensingtonska palača je delila prikupen posnetek, na katerem so fotografije princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa, kako s pomočjo mame Kate Middleton pečejo dobrote za platinasti jubilej. Pecivo je namenjeno lokalni skupnosti, ki je na ulični zabavi v Cardiffu v Walesu praznoval kraljičino 70-letno vladavino.

Fotografije prikazujejo razmeroma gladko peko malčkov, ki se začne s posnetkom treh otrok, ki se stiskajo okoli paličnega mešalnika. Prikazana je tudi Charlotte, ki med opazovanjem starejšega brata Georgea v skledo vsipa moko, Charlotte, ki se smehlja, ko želi razbiti jajce, in Louis, ki v skledo preseje nekaj moke.

Na koncu je nekaj čudovitih posnetkov vojvodinje, ki sladka kolačke, medtem ko otroci dodajajo posip, skupaj s fotografijo Kate in Charlotte, ki se smehljata drug drugi.

Vojvodinja Kate je za peko oblekla rdeče-belo gingham bluzo s kratkimi rokavi, V-izrezom in nabranimi zavihki, ki jo je kombinirala s kavbojkami. Charlotte je nosila svetlo rožnato srajco in mornarske kratke hlače, medtem ko sta njena brata nosila mornarske majice v kombinaciji s svetlo modrimi kratkimi hlačami za Louisa in temno za Georgea.

"Pečemo pecivo za lokalno skupnost v Cardiffu, ob katerih bomo uživali na ulični zabavi ob platinastem jubileju, ki bo potekala danes! 🎉 Upamo, vam bodo všeč! 🧁," je zapisano v pripisu k sladkemu posnetku.

Preberite tudi: Kate Middleton drugi dan praznovanja jubileja nosila čudovito pastelno obleko oblikovalke Emilie Wickstead

Vojvodinja Meghan Markle na svojem prvem javnem nastopu v Veliki Britaniji po dveh letih blestela v popolnoma beli obleki

Zakonca Cambrige, brez Louisa, sta v soboto obiskala tudi valižansko prestolnico, kjer sta se srečala z lokalnimi prebivalci in glasbeniki, ki so vadili za mestni jubilejni koncert. Med napornim izletom, ki je vključeval sprehod in srečanja s prebivalci, sta George in Charlotte med obiskom koncertnega odra pokazala svojo ljubezen do glasbe. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sunshine blond je odtenek, ki ga to poletje obožujejo blondinke: V trenutku bo osvežil vaš videz

Priporočamo tudi: Pippa Middleton je noseča! Nosečniški trebušček razkrila na platinasti zabavi v kraljevi palači

Najbolj brano