Pippa Middleton je noseča! Nosečniški trebušček razkrila na platinasti zabavi v kraljevi palači

Pippa Middleton s svojim možem Jamesom Matthewsom pričakuje tretjega otroka.

Pippa Middleton je noseča! Nosečniški trebušček razkrila na platinasti zabavi v kraljevi palači - Foto: Profimedia

Mlajša sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, je ponovno noseča.

Pippa in njen mož James Matthews pričakujeta tretjega skupnega otroka, poroča People, ki navaja, da je veliko novico potrdilo "več virov". Eden od teh virov so "oči vseh, ki so ta konec tedna videli fotografije Pippe na platinastem jubileju", kjer je zelo ležerno debitirala z nosečniškim trebuščkom.

Natančneje, kraljevi oboževalci so bili deležni zelo velikega vizualnega namiga, da je Pippa v pričakovanju, v soboto, ko se je pojavila na koncertu Party at the Palace pred Buckinghamsko palačo.

Pippa je na fotografijah z dogodka, na katerih je nosila svetlo zeleno obleko in bila skoraj vsak trenutek videti resnično presrečna, utelešala stereotip o nosečniškem sijaju.

Ta zelo odmevni prvenec z otroškim trebuščkom je bil morda Pippin uradni način javne najave nosečnosti, saj je po poročanju revije People njen zastopnik zavrnil njihovo prošnjo za uradni komentar novice.

V vsakem primeru bo novi dojenček najmlajši bratec ali sestrica drugih Pippinih in Jamesovih otrok, triletnega Arthurja in enoletne Grace. Viri pravijo, da je par nadvse navdušen nad tem, da bo spet povečal svojo družino, in so za Page Six povedali, da sta "tako srečna", da spet pričakujeta otroka, Pippo pa opisali kot "naravno mamo".

To se ujema s prejšnjimi izjavami Pippe in Jamesa o starševstvu. Leta 2016, še preden sta se poročila, so viri blizu Pippe za People povedali, da umirjenega para ne zanimajo žarometi, ki jih prinaša sorodstvo s kraljevo družino, in da se že osredotočata na gradnjo prihodnosti, ki se vrti okoli "otrok in mirnega življenja".

Vse čestitke Pippi, Jamesu in vsem njunima družinama. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kumarična dieta je najlažja poletna dieta: V 14 dneh boste imeli do 7 kg manj, odrekanja so minimalna in ni stradanja

Priporočamo tudi: Ali kolagenski dodatki res delujejo ali gre le še za en hollywoodski trend?

Najbolj brano