Victoria Beckham je svoje značilne kavbojke na zvonec zamenjala za ta nepričakovani model

Victoria Beckham presenetila s športno elegantnim stajlingom, ki ga boste želeli posnemati.

Victoria Beckham je svoje značilne kavbojke na zvonec zamenjala za ta nepričakovani model - Foto: Profimedia

Zvesta zbirateljica Birkin torbic Victoria Beckham je iz svojega arhiva "izkopala" še eno klasično torbico, da bi ustvarila stajling za vrnitev v službo.

V duhu septembrskega razpoloženja je njena uniforma športno elegantna: gre za siv pulover v kombinaciji s širokimi kavbojkami z visokim pasom, rdečimi petami in vintage torbo Chanel. Prešit model z zlatim monogramom Victoria ponosno drži v roki in nas nauči trajnosti - velike naložbe trajajo za vse življenje. Kupujte manj in kakovostneje.

Poudarek je tudi na ležernosti - oblecite se, da se počutite udobno, nato pa z enim kosom - torba ali čevlji dajte stajlingu razkošno noto. In seveda - pričeska, ki je videti popolna, a dosežena brez truda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ob tej priložnosti nam je VB dala vpogled v svoj elegantni oblikovalski studio, kjer aktivno začenja delati na novih kolekcijah. Njeni scenografiji so služili visoki stropi, udobno pohištvo in razkošen lestenec.

Oboževalci Spice Girls bodo dobro prepoznali ogromno različico ikonične torbice Chanel iz poznih 2000-ih: takrat jo je nosila z značilno Posh kratko pričesko, velikimi očali, črnimi oblekami in je bila šele na začetku svoje oblikovalske kariere. Leta 2008, ko je ustanovila svojo istoimensko blagovno znamko, se je zatekla k nošenju torbic Louis Vuitton in Hermes.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton med nakupovanjem z otrokoma nosila čudovito cvetlično obleko. Želeli jo boste posnemati!

Priporočamo tudi: Jennifer Garner nosila najbolj trendne kavbojke tega leta. Popoln stajling za prosti čas za ženske nad 40 let

Najbolj brano