Kate Middleton med nakupovanjem z otrokoma nosila čudovito cvetlično obleko. Želeli jo boste posnemati!

Vojvodinjo Kate so fotografi ujeli, ko je z otrokoma nakupovala šolske potrebščine. 

Kate Middleton med nakupovanjem z otrokoma nosila čudovito cvetlično obleko. Želeli jo boste posnemati! - Foto: Profimedia

Kljub temu, da ima številne kraljeve protokolarne in družbene dolžnosti, je vojvodinja Kate Middleton predvsem mama. S soprogom, princem Williamom, imata tri očarljive otroke, na katere sta nadvse ponosna. Številni Britanci jo imajo radi prav zaradi tega, ker v javnosti iskreno pokaže, koliko ji pomeni njena družina.

Pred kratkim je naredila potezo, ki je marsikdo ne bi pričakoval - odpravila se je v trgovino, tako kot to počnejo druge ženske, ki niso modre krvi. Ob tem sta ji družbo delala njena starejša otroka, princ George in princesa Charlotte, saj so nabavljali šolske potrebščine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Ob tem so dobro razpoloženo trojico ujeli paparaci in nastal je prizor, ki je ogrel srca številnih oboževalcev kraljeve družine. Vojvodinja je ob tej priložnosti izbrala dolgo obleko s cvetličnim potiskom in rjave sandale. Njen videz je zelo sproščen in mladosten, zato ni nič nenavadnega, da je požela ogromno navdušenja. Videti je, da se skupaj z otrokoma zelo zabava in uživa v vsakem trenutku njihovega nakupovanja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zaljubili smo se v srajčno obleko iz Zare Anamarie Goltes (še vedno je na voljo!)

Priporočamo tudi: Fuksija roza je barva letošnje jeseni. Poglejte, kako jo bomo nosili

Preberite več na Cosmopolitan.si

Preberite več na Govori.se

Najbolj brano