Nov jesenski videz Kate Middleton s klasičnim bež suknjičem popoln za v pisarno

Blazer postaja vse bolj osrednji del garderobe vojvodinje Cambriške. Tako ga je nosila na zadnjem uradnem dogodku, na katerem je sodelovala.

Nov jesenski videz Kate Middleton s klasičnim bež suknjičem popoln za v pisarno - Foto: Profimedia

Odkar se je pridružila kraljevi družini, je Kate Middleton pokazala, da ima veliko strast do suknjičev: v vseh teh letih je pokazala številne modele, suknjiče iz tvida, stroge jopiče, široke silhuete in minimalistične, pri čemer je izbrala najbolj različne barve.

Sčasoma se zdi, da je to oblačilo postalo vse bolj osrednje v nnjeni garderobi, Kate Middleton pa že nekaj let rada nosi klasično različico blazerja. Kombinirala ga je s preprosto belo majico in mornarsko modrimi hlačami z visokim pasom z razširjenimi hlačnicami, pri čemer vedno izbere pas v enaki barvi.

In tako je kombinirala najnovejši model, ki je pristal v njeni garderobi. To je blejzer kremne barve znamke Reiss. Vojvodinja Cambriška se je odločila, da ga obleče za obisk RAF Brize Norton v Oxfordshireu, kjer se je srečala z vojaškim osebjem, ki je pomagalo pri evakuaciji afganistanskih beguncev. Kate je videz dopolnila s torbico Tusting v isti barvi kot suknjič in parom temno modrih salonarjev. Rezultat je brezhiben, a sproščen videz, kot nalašč za vrnitev na delo.

Obisk RAF Brize Norton je prvi javni angažma vojvodinje Cambriške po poletnih počitnicah. Kate je zadnja dva meseca preživela z možem, princem Williamom in njunimi tremi otroki, princem Georgeom, princeso Charlotte in princem Louisom v Anmer Hall. Med obiskom se je Kate srečala z vojsko in civilisti, ki so bili neposredno vključeni v operacijo, vključno z letalsko posadko RAF in zdravniki, ki so pomagali beguncem na letališču v Kabulu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Cameron Diaz je nosila popolno prehodno obleko

Priporočamo tudi: Maja Keuc - Amaya je blestela v prelepem rožnatem kostimu

Najbolj brano