Victoria Beckham letošnji praznični december namesto rdeče izbrala to trendno barvo

Victoria Beckham... ali šik božični škrat?

Victoria Beckham letošnji praznični december namesto rdeče izbrala to trendno barvo - Foto: Profimedia

Victoria Beckham je pripravila nov praznični stilski trik - in to ravno pravi čas za sezono zabav. Njen "Posh Onesie" - v sezoni primernem odtenku borovo zelene - je "stilski kos, ki ga potrebujete to zimo", je oblikovalka sporočila svojim sledilcem na Instagramu in se pri tem sklicevala na udoben pajac s polo izrezom iz svoje kolekcije jesen/zima 2022, ki ga predstavlja v videoposnetku na svojem kanalu. 

Victoria, ki je bolj znana po svojih kratkih bluzah - čeprav se v zadnjem času vrača k značilnostim svojega drznejšega sloga - je očitno pripravljena na to, da se v december potopi v živahnih barvah: enodelno obleko iz volne merino je kombinirala s petami v istem prazničnem zelenem odtenku. Za popolno doživetje barvne blokade predlaga, da za zaključek dodate svojo ujemajočo se torbico z mini verižico. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Oblikovalkina ultra monokromatska obleka je precej dobeseden pristop k prazničnemu oblačenju: pleten pajac se odlično prilega prijetnim večerom pred ognjem po dnevu pretiranega razvajanja. Barva pa kar kliče po božiču. Na spletni aplikaciji TikTok je oblikovalka prikazala tri načine nošenja nekonvencionalnega kosa za zabavo: samostojno, pod krilom ali obleko in na koncu s plaščem s pasom čezenj.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nikar ne čakajte na razprodaje, te najbolj vroče črne hlače z bleščicami znamke Zara boste želeli imeti takoj

Priporočamo tudi: Meghan Markle z zeleno obleko kombinirala pete v čudoviti kontrastni barvi, ki izstopajo v jesenski sivini

Najbolj brano