Meghan Markle z zeleno obleko kombinirala pete v čudoviti kontrastni barvi, ki izstopajo v jesenski sivini

Videz vojvodinje Susseške je bil tako simboličen kot eleganten.

Meghan Markle z zeleno obleko kombinirala pete v čudoviti kontrastni barvi, ki izstopajo v jesenski sivini - Foto: Profimedia

Meghan Markle je v Indianapolisu izbrala obleko s subtilnim, a pronicljivim sporočilom. Page Six je poudaril, da je Meghan med svojim govorniškim nastopom The Power of Women nosila zeleno midi obleko Giorgio Armani z vijoličnimi petami Manolo Blahnik: S tem je želela izraziti svojo podporo feminističnemu gibanju "Mož žensk: večer z Meghan, vojvodinjo susseško". Na spletni strani mednarodnega dneva žensk so zapisali, da sta zelena in vijolična barvi tega družbenega gibanja. Bela je prav tako ena od barv. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle 🤍💐 (@meghanmarkle.duchesssussex)

"Zelena barva simbolizira upanje, je zapisano na spletni strani mednarodnega dneva žensk. "Bela barva predstavlja čistost, čeprav je ta pojem sporen. Barve izvirajo iz Ženske socialne in politične zveze (WSPU) v Združenem kraljestvu iz leta 1908."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What Meghan Wore (@whatmeghanwore)

Med dogodkom se je Meghan pogovarjala z rabinom Sandyjem Sasso iz Indiane. Carly Ledbetter iz Huffington Posta je poročala, da sta se pogovarjala o opolnomočenju žensk in podpori mladim dekletom. Zvočni posnetek z dogodka še ni bil objavljen. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zimski pobeg in radosti uredništva Elle: Kam jo dekleta z uredništva vsako zimo najraje mahnejo, da jim je toplo v srcu in telesu?

Priporočamo tudi: Strokovnjaki se strinjajo: To je idealna temperatura za prhanje, da bo vaša koža mehka, gladka in sijoča

Najbolj brano