Victoria Beckham in Eva Longoria obe v kreacijah VB: Katera prijateljica je nosila lepšo obleko na Vogue večerji?

Victoria Beckham in Eva Longoria sta zelo tesni prijateljici, ki se skupaj pripravljata tudi na večerne izhode, zato sta se družili med pripravami na gala večerjo Forces for Change, ki jo organizira britanski Vogue.

Victoria Beckham in Eva Longoria obe v kreacijah VB: Katera prijateljica je nosila lepšo obleko na Vogue večerji? - Foto: Profimedia

Na Instagramu sta objavili fotografije, iz katerih je razvidno, da sta se prijateljici med pripravami na dogodek zelo zabavali, pozirali sta v halji, nato pa še v toaletah, v katerih sta se odpravili na večerjo. Victoria Beckham in Eva Longoria sta v kuhinji najprej pozirali v toaletnih haljah in se pošalili, da sta obupani gospodinji, na eni fotografiji pa se jima je pridružil tudi Evin sin Santiago.

Spet se dve obupani gospodinji (in otrok) pripravljata na dekliški večer! "Ljubim te, Eva Longoria," je ob vlogi svoje prijateljice, ki je igrala v kultni seriji Razočarane gospodinje, zapisala Victoria Beckham. Po tem ko sta se obe uredili, sta Eva in Victoria pozirali na stopnicah, oblečeni v svečane obleke, Eva v črni, Victoria pa v belo-črni. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Modna oblikovalka je svojo najboljšo prijateljico oblekla v svoj značilni dizajn, zato je Eva Longoria nosila njeno dolgo, do tal segajočo črno obleko oprijetega kroja, ki se je spodaj rahlo širila. Obleka ima dolge rokave in poševni izrez zgoraj. Kreacija asimetričnega kroja ima naborke, s hrbtne strani pa ima razporek na desni strani hrbta in dolge rokave. Eva je svoji obleki za Vogueovo večerjo Forces for Change dodala tudi VB torbico, kovinsko zelene barve z zlato verižico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham je izbrala obleko, v dizajnu katere izstopata dve debeli naramnici, ki segata čez prsi, in kos blaga v spodnjem delu. Pod obleko je Victoria očitno nosila črne hlače in odprte škornje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dva v enem: Eleganten in izjemno udoben plašč s šalom je najbolj šik trend jeseni in zime 2022

Priporočamo tudi: Zbogom, kava in zeliščni čaji: Ta neverjetni napitek obljublja čudežno rešitev hujšanja, ki združuje dvig energije in vitek pas

Najbolj brano