Victoria Beckham čudovita v obleki, ki smo jo pred 6 leti videli povsod

V nedavni objavi je bila oblečena v minimalistično in "zelo Victorijino" belo obleko.

Victoria Beckham čudovita v obleki, ki smo jo pred 6 leti videli povsod - Foto: Profimedia

Kaj bi Victoria Beckham oblekla, če bi se danes poročila z Davidom?

Victoria Beckham je na rojstnodnevni zabavi urednika britanskega Vogue Edwarda Enninfula nosila belo obleko, ki bi bila idealna izbira, če bi razmišljala o obnovitvi poročnih zaobljub z možem Davidom. S svojo elegantno preprostostjo je bila obleka pravzaprav popolna podoba minimalistične in brezčasne estetike, na kateri je nekdanja pevka v zadnjem desetletju gradila slog svoje modne hiše.

Modni poznavalec Anders Christian Madsen je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo, na kateri je v družbi Victorie Beckham in modne direktorice Vogue Australija Christine Centenera tik pred Enninfulovo zabavo. Na tej fotografiji Victoria nosi dolgo belo svileno obleko z naramnicami, ki bi bila lahko predmet poželenja vsake neveste z minimalističnim duhom, saj njene gladke linije poudarjajo silhueto in obliko, ki se v pasu rahlo zoži, nato pa se spet razširi in zaključi s kratko vlečko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anders Christian Madsen (@anderschristianmadsen)

Obleka iz leta 1999 in obleka iz leta 2022: primerjava dveh slogov

Ob podrobnejšem pregledu je ta obleka popolno nasprotje obleke Vera Wang, v kateri se je Victoria leta 1999 na slovesnosti na gradu Luttrellstown blizu Dublina na Irskem poročila z Davidom Beckhamom. Takratna Posh Spice je bila očitno pravljično razpoložena in je za to priložnost izbrala satenasto obleko v barvi šampanjca, ki se je pod pasom odpirala v dolgo, voluminozno krilo, katerega čvrsta tkanina je na vsakem koraku poskrbela za vrsto čudovito gibanje.

Nič ne bi moglo biti dlje od odkrite ode formalni čistosti, ki jo je nosila na Enninfulovi zabavi. Z izjemo diskretne vezenine ton sur ton na zgornjem delu je bila obleka neprekinjen, tekoč tok tkanine, pri čemer niti ena podrobnost ni oteževala njene svilnate lahkotnosti.

Skladno z izbiro obleke se je Victoria odločila za naraven make-up in rahlo oblikovano pričesko, visok čop, ki je dva pramena las spustil ob straneh obraza. Tudi dodatki so bili minimalni: ena sama tanka zapestnica, katere elegantna, minimalistična estetika se je ujemala z estetiko obleke.

Victorijina obleka razkriva navdih iz devetdesetih let, ki s preprostostjo linij in lahkotnostjo tkanine daje videz, ki je modna izjava, hkrati pa vzbuja občutek spontanosti, kot da daje vtis, da celota ni rezultat skrbnega premisleka, kaj šele dolgih priprav.

Ta obleka je uradno debitirala že januarja kot videz iz kolekcije Victorie Beckham Pre-Fall 2022. Na predpremieri pa je bila predstavljena različica v barvi limete, ki se je nosila pod neonsko zeleno majico z dolgimi rokavi in visokim vratom, vse skupaj pa je bilo združeno z bleščečimi špičastimi čevlji v drugem odtenku zelene barve.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na črne gležnjarje, sedaj jih bomo nosili v tej barvi (tako kot Severina)

Priporočamo tudi: Kako se obraz Michelle Pfeiffer v zadnjih letih ni spremenil? Pri šestdesetih je videti nekaj desetletij mlajša, so razlog lepotne operacije?

Najbolj brano