Kako se obraz Michelle Pfeiffer v zadnjih letih ni spremenil? Pri šestdesetih je videti nekaj desetletij mlajša, so razlog lepotne operacije?

Zagovornica 'čiste' kozmetike in zdravega načina življenja, slavna igralka Michelle Pfeiffer v šestdesetih odkriva, kako upočasniti staranje in biti videti mlajši.
 
 

Kako se obraz Michelle Pfeiffer v zadnjih letih ni spremenil? Pri šestdesetih je videti nekaj desetletij mlajša, so razlog lepotne operacije? - Foto: Profimedia

Zlata doba Michelle Pfeiffer se je začela že zdavnaj in se zaradi igralkine brezčasne lepote nadaljuje še danes. Znana po svojem božanskem slogu in videzu iz 80. in 90. let, je razvila v skromnejši pristop k svoji dnevni rutini ličenja.

"Vsekakor vidim, da sem se spremenila," je povedala za revijo People. "Samo poskušam se ne zadrževati na tem. Staranje se zgodi vsem nam. Ko boste to sprejeli, se boste razbremenili," dodaja Michelle.

63-letna Michelle je postala vplivna figura v svetu lepote, še posebej po lansiranju njene linije dišav Henry Rose. Igralka je celo obiskala Capitol Hill, da bi lobirala za reformo v kozmetični industriji.

"Na svet začneš gledati tako, da svoje otroke čim bolj zaščitiš, to pa lahko storiš le, če preventivno pogledaš, kaj vpliva na tvoje zdravje," je dejala. "Ko sta tako moj oče kot moj najboljši prijatelj zbolela za rakom, sem pomislila: Nekaj ​​se mora spremeniti v našem okolju." Začela je biti pozorna na malenkosti okoli sebe, hrano, ki jo uživa, pripravke, ki jih uporablja...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Michelle ne dovoli, da bi Hollywood vplival na njen pogled na staranje

Ni skrivnost, da Hollywood pritiska na ženske, ko gre za staranje. Toda Michelle se je naučila to odkloniti. "Starejša kot sem, lažje mi je," je povedala za Oprah Daily. "Dosegli ste prag, ko ste v redu, da izgledate dobro za svoja leta, namesto da ste videti mladi za svoja leta, in jaz sem ga prestopila. Da, rada bi izgledal tako, kot sem bil v svojih zgodnjih 30-ih, vendar se to ne bo zgodilo in ne čutim enakega pritiska, kot sem ga včasih."

Drži se 'čiste' kozmetike, ko to le lahko

"Ko sem na stolu za ličenje, prepustim strokovnjaku za ličenje, da opravi svoje delo. Poskušala sem jih prositi, naj uporabijo čista ali organska ličila, pa me gledajo, kot da imam tri glave," je povedala Michelle.

"Moram imeti drugačne standarde. Obstajajo izdelki, za katere vem, da so super varni, in če ne delam in se ne fotografiram, jih uporabim. Kar se tiče ličil, obožujem maskaro W3ll People. Ko sem na filmu in, bog ne daj, v visoki ločljivosti, potrebujem izdelke z najboljšo zmogljivostjo. Na žalost menim, da je še vedno majhna vrzel med čistimi in učinkovitimi izdelki."

Michelle o naravnem staranju

"Vse, kar me resnično zanima, je, da lahko graciozno rastem in nikoli ne izgledam kot voščena figura," je povedala za revijo People. "Toda to ne pomeni nujno, da nikoli ne bi imela plastične operacije."

"Včasih razmišljam o tem, včasih ne," je dejala. "Res je odvisno od tega, kako dobro sem osvetljena, od naličenosti in vseh mogočih stvari ... Ne rečem, da se kdaj ne bom odločila za plastično operacijo. Mislim, da je vse težje in težje, ko si starejši, da rečeš nikoli. Še posebej, ko si v javnosti. Ni važno, mislim, da če ljudje res želijo nekaj narediti na sebi, koga briga? Če se zaradi tega počutijo malo bolje o sebi ... je to njihova stvar."

Držite se veganske prehrane in zdravega načina življenja

Michelle svoj sijaj pripisuje svojim prehranjevalnim navadam. "Veganska prehrana - toliko bolj zdrava je - in izogibate se številnim toksinom, ki bi lahko starali vašo kožo in telo," je povedala za Urbanette. "Res sem opazila razliko na svoji koži kmalu po tem, ko sem prešla na popolnoma vegansko prehrano. In morala sem jesti sadje in zelenjavo, da sem ostala vitka. Iskreno povedano, gre za nečimrnost. Starejša kot sem bila, bolj mi je prišlo na misel, da to storim, da bi živela dlje, čeprav bo komponenta nečimrnosti vedno prisotna."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Se tričetrt hlače vračajo? Mojca Mavec jih nosi tako!

Priporočamo tudi: Kate Middleton čudovita v pomladnem suknjiču iz Zare (še vedno je na voljo!)

Najbolj brano