V središču Novega mesta je zaživel Studio ANA

Studio ANA je namenjen oblikovanju, ustvarjanju in druženju. V njem bo Ana Jelinič oblikovala, izdelovala, razstavljala in prodajala svoje izdelke ter dizajnerske izdelke drugih oblikovalcev, predvsem slovenskih. Organizirala bo delavnice in druge tematske dogodke.

V središču Novega mesta je zaživel Studio ANA - Foto: Dušan Smolnikar

Trenutno so v Studiu ANA na voljo ženska in moška oblačila, torbice in nekateri drugi modni dodatki oblikovalke ter nakit, copate, izdelki iz keramike in drugi izdelki naslednjih blagovnih znamk oziroma oblikovalcev: Lussli - unikatni pleteni nakit, Anja Slapnicar - Contemporary Ceramics, lesema, OLOOP, Nakit Margaret88, Helena Vedrič, Almira Sadar in Milo za drago.

V studiu bo v prihodnosti mogoče dobiti izdelke tudi drugih priznanih oblikovalcev, v začetku predvsem slovenskih. 

Ana

Mogoče pa je naročiti tudi uniforme, oblačila po meri za posebne ali za vsakodnevne priložnosti za tiste posameznike, ki želijo s stilom oblačenja izkazovati svojo samosvojost in individualnost.

Ana

Ana Jelinič (na fotografiji v sredini) je v slovenskem modnem prostoru že uveljavljena in priljubljena modna oblikovalka.

Ana

Redno se udeležuje slovenskega tedna moda, je članica skupine Squat in prejemnica številnih nagrad. Za odprtje studia v Novem mestu se je odločila, ker je bila njena dolgoletna želja, da ustvarja v rojstnem kraju, delujejo pa po celotni Sloveniji in tudi zunaj njenih meja, kar so njeni načrti za prihodnja leta.

Ana

Upa tudi, da bo z odprtjem studia na Glavnem trgu tudi sama prispevala k oživljanju starega mestnega jedra.

Najbolj brano