To klasično uniformo delovnega dekleta boste želeli nositi kot Emily Ratajkowski

Čas je, da si omislite hlačni kostim, ki vas bo spremljal celo jesen in zimo.

To klasično uniformo delovnega dekleta boste želeli nositi kot Emily Ratajkowski - Foto: Profimedia

Znana po svojem drznem slogu, se Emily Ratajkowski ne izogne videzu, ki bi razkrival malo kože. Kljub temu je bila manekenka nedavno opažena, ko je seksi koktajl obleko zamenjala za širok hlačni kostim.

Ne spreglejte:

Maneneko so na dogodku v Los Angelesu ujeli v sivem ohlapnem kostimu,  srebrno verižico in preprostimi črnimi sandali s peto. Sproščeni slog je bil odmik od njene običajne estetike, vendar ima EmRata to sposobnost, da še široko krojenje naredi privlačno.

Med mesecem mode je pred tem nosila še dva podobna stajlinga. Temno siv komlet hlač in telovnika je kombinirala s črnimi sandali in črno torbico.

Še pred tem pa jeprevelik črn suknjič kombinira z ujemajočimi hlačami, da bi popestrila stajling in razbila črnino, pa je izbrala visoke usnjene škornje v črni in bež barvi.

Od Jil Sander in Valentina do Schiaparellija in Stelle McCartney - kolekcije za pomlad in poletje 2022 so bile preplavljene s širokimi kostimi, zato bodite kot Emily Ratajkowski in poskusite njen slog.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite črne hlače in kamelji plašč, to je 8 modnih kosov, ki bi jih morala imeti vsaka ženska nad 55 let

Priporočamo tudi: Etam je predstavil najbolj izzivalno kolekcijo spodnjega perila do sedaj

Najbolj brano