To je Zarina poletna obleka, ki jo je izmed vseh izbrala Marta Ortega, hčerka ustanovitelja tekstilnega velikana

Marta Ortega ne zamudi svojega letnega srečanja niti s konjeniškim športom niti z modo: ta vsestranska bela obleka na predsednici Inditexa bi lahko postala oblačilo sezone. Oglejte si jo v fotogaleriji.

Slika 1/3

Marta Ortega je morda skrivnost, ki obseda tako poslovne in finančne medije kot tudi tabloide. Vendar lahko o nedavni novi predsednici Inditexa, ki to funkcijo uradno zaseda od začetka aprila, z gotovostjo povemo nekaj stvari. Vemo na primer, da je žena Carlosa Torrette (sin oblikovalca Roberta Torrette) navdušena nad konjeniškim svetom in da je odlična jahačica. Zato zadnji obisk poslovne ženske v madridski hiši Casa de Campo ni bil presenečenje. Marta Ortega v spremstvu svojega moža ni želela zamuditi tekmovanj, ki so pred kratkim potekala v okviru Longines Global Champions Tour, najpomembnejšega tekmovanja v preskakovanju ovir na svetu. 

Vemo tudi, da je strastna modna navdušenka, ki je sposobna prepoznati, prilagoditi in celo ustvariti trende v katalogih blagovnih znamk, ki jim predseduje. Pravzaprav je že nekaj let nedvomno najboljša ambasadorka Zare: poslovna ženska zna kot nihče drug prilagoditi najbolj posebna oblačila španske blagovne znamke, ki jim je nezvesta le ob redkih priložnostih (največkrat obleče Valentina, svojo drugo veliko slogovno slabost). Na naslednjih fotografijah poglejte, katero Zarino obleko je izbrala tokrat.

Profimedia

Najbolj brano