To je Zarina obleka, nad katero se ta hip navdušujejo največja zvezdniška imena

Angelina Jolie in njena hčerka Zahara sta nakupovali v trgovini Zara in nosili isto pikčasto midi obleko, ki jo je za enega od uradnih dogodkov v Madridu kupila tudi vnukinja Joeja Bidena Finnegan. To je fantazija, ki nam je polepšala dan. 

To je Zarina obleka, nad katero se ta hip navdušujejo največja zvezdniška imena - Foto: Profimedia

To, da je Finnegan Biden na enem od uradnih dogodkov vrha Nata oblečena v Zarino obleko s pikami, je že samo po sebi novica, a gre za isto Zarino obleko s pikami, ki jo je Angelina Jolie pred nekaj dnevi kupila v eni od trgovin Zara v Rimu.

Ne vemo, ali je Finnegan Biden, vnukinja Joeja Bidena, to Zarino pikčasto midi obleko v kovčku prinesla iz Združenih držav Amerike ali pa jo je kupila med nakupovanjem v središču prestolnice.

Po zaslugi fotografij vemo, da jo je oblekla na uradni dogodek v La Granja de San Ildefonso v Segoviji in jo kombinirala s črnimi espadrilami s polno peto. Njen videz je fotografirala Maisy Biden, ki je v teh dneh tudi ena od zvezdnic Madrida.

V primeru Angeline Jolie vemo, da si jo je pred nekaj dnevi ogledovala v trgovini Zara v Rimu v spremstvu svoje hčerke Zahare, kjer je poleg teobleke nove sezone iz Zare nosila tudi zelo ležeren dvodelni komplet v bež barvi.

To, da Angelina Jolie in Finnegan Biden čutita enako ljubezen do Zare, nas navdušuje, in da sta se zaljubili v isto obleko, je preprosto neverjetno.

Zara, cena: 39, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez navdušila v romantični srajci in kavbojkami, ki najbolje pristajajo ženskam z oblinami

Priporočamo tudi: Kendall Jenner po razhodu s fantom internet pretresla s fotografijo, o kateri govorijo vsi

Najbolj brano