Kendall Jenner po razhodu s fantom internet pretresla s fotografijo, o kateri govorijo vsi

Manekenka ne skriva ničesar!

Kendall Jenner po razhodu s fantom internet pretresla s fotografijo, o kateri govorijo vsi - Foto: Profimedia

Vreme je lepo, sonce sije, na voljo je bazen ... in tako ni nič boljšega kot sončenje. Da bi si zagotovili enakomerno polt, pa ni tisoč in ene rešitve, ki bi jo lahko sprejeli. Najpreprostejši način je, da se nastavite sončnim žarkom. Zelo učinkovita tehnika in Kendall Jenner tega ne bo zanikala! To dokazuje s fotografijami.

Kendall Jenner sproščena na ležalniku

Na Instagramu je manekenka objavila fotografijo, na kateri leži na brisači, na trebuhu, popolnoma gola, bikini leži ob njenem boku ... No, skoraj gola je. Model, ki je z očmi uprta v pametni telefon, še vedno nosi zeleno bejzbolsko kapo, da bi si zaščitila vsaj glavo. Da bi se izognila cenzuri na Instagramu, je Kendall celo poskrbela za... pikselsko upodobitev svoje bradavičke. In to seveda še zdaleč ni prvič, da so jo videli tako. Kendall je navajena pozirati gola.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Druge fotografije v tej fotogaleriji so manj tendenciozne - Kendall na konju, sončni zahod iz avtomobila, spalnica, krožnik makija... Kakšna je povezava med vsem tem? Še vedno jo iščemo.

Nekaj zasluženega oddiha za Kendall Jenner, ki je menda spet samska. Njeno razmerje s košarkarjem Devinom Bookerjem naj bi bilo prekinjeno, ali želi nekaj sporočiti?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Oživitev tega kontroverznega trenda z začetka tisočletja je samo za najbolj drzne. Si upate?

Priporočamo tudi: Hujšanje, boljši spanec in lepša polt: Zadnja leta vsi govorijo o tem načinu prehranjevanja, poglejte, zakaj

Najbolj brano