To je enostaven izračun, s katerim natančno izveste, kakšna je vaša velikost modrčka

Pograbite svoj merilni trak, tukaj sta dva edinstvena in bistvena pravila za merjenje prsi in iskanje popolnega nedrčka.

To je enostaven izračun, s katerim natančno izveste, kakšna je vaša velikost modrčka - Foto: Profimedia

Iskanje popolnega modrčka se včasih zdi nemogoče. Merjenje prsi, da bi ugotovili pravo velikost nedrčkov, daleč presega sam matematični izračun. Če živimo s pravo brezskrbnostjo, se lahko zlahka spremeni (tudi) v trenutek razvajanja samega sebe, ozaveščanja svojega telesa, raziskovanja in samozavesti. Psihologija nas po drugi strani uči, da se tudi samozavest začne tukaj. Kar zadeva matematični izračun, ki ga bomo delili z vami, smo prepričani, da boste z njegovo uporabo zagotovo našli nedrček, ki se vam popolnoma ujema - in to enkrat za vselej! - do vaše prave velikosti košarice in obsega.

Kje začeti? Iz enega in edinega potrebnega orodja. Če želite izmeriti prsi in razumeti velikost nedrčkov, boste potrebovali trak. Pomembno je, da je merilni trak mehak, tako da bo lahko popolnoma objel vaše telo in pokazal prave mere.

Najprej slecite nedrček in izmeriite obseg pod prsmi. Zapišite si meritev: spodnji del bo ustrezal vaši velikosti. Korak številka 2, da bi razumeli velikost modrčka, potrebujemo še eno meritev: zdaj položite isti trak na višino bradavic in izmerite obseg. Zapišite si meritev, ki vam bo omogočila razumevanje velikosti košarice.

Določimo velikost vašega popolnega modrčka!

Velja: 65 cm = velikost I; 70 cm = velikost II; 75 cm = velikost III; 80 cm = velikost IV; 85 cm = velikost V; 90 cm = velikost VI. Kaj pa košarica modrčka? Za slednje obstaja več matematičnih formul, toda tisto, kar se nam zdi tudi najpreprostejše, je delil whowhatwear.co.uk: trivialno je treba narediti odštevanje. Velikost prsi - obseg pos prsmi = skodelica. Kakšno številko ste dobili? Če je razlika manjša od 1, bo vaša skodelica AA. 1 ustreza A, 2 = B, 3 = C, 4 = D, 5 = DD in tako naprej.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Klasične kostime bomo to poletje nosili s tem nepričakovanim kosom

Priporočamo tudi: Nove kopalke H & M spreminjajo občutek žensk v kopalkah (VIDEO)

Najbolj brano