Nove kopalke H & M spreminjajo občutek žensk v kopalkah (VIDEO)

Nova kolekcija kopalk H & M je osredotočena na drzne in prilegajoče se silhuete, ki slavijo prav vsa telesa in oblike. Poleg tega pa gre za najbolj trajnostno kolekcijo doslej!

Moda, 3. 6. 2021
Nove kopalke H & M spreminjajo občutek žensk v kopalkah (VIDEO) - Foto: Tjaša Barbo

Že veste, kakšne kopalke boste nosili letos na morju? Če še niste čisto prepričani in če se v kopalkah ne počutite ravno najbolje, je morda čas, da se odpravite v H & M, kjer so novo kolekcijo kopalk posvetili trajnosti ter ženskam vseh velikosti in oblik. 

Urednica Instagram profila Elle Slovenija, Katarina Mljač, in urednica revije Cosmopolitan, Kaja Berlot, sta se odpravili na obalo in smuknili v kopalke, ki obožujejo obline.

Poglejte, kako so videti (in kako sta v njih videti Kaja in Katarina):

Kopalke, ki jih lahko vidite na posnetku, so del najbolj trajnostne kolekcije kopalk H & M doslej. Kosi so namreč izdelani iz trajnostno pridobljene tkanine ter podirajo mit, da se ženske v kopalkah ne počutijo udobno. Samozavestni kosi te kolekcije kljub današnjemu hrupu in hitremu življenju namreč prinašajo občutek topline in umirjenosti.

Kolekcija ujame čudovito žensko moč in se osredotoča na drzne, prilegajoče silhuete, ki slavijo vsa telesa in oblike.

Klasični in ženstveni kosi so narejeni iz recikliranega poliestra, pridelanega iz tekstilnih odpadkov in recikliranih plastenk. Poleg prodora v trajnostno proizvodnjo bodo te kopalke v spletni trgovini na voljo vse do velikosti EU 50, v fizičnih prodajalnah pa do EU 46. 

»Še zlasti sem ponosna na tkanine v tej kolekciji kopalk. To je naša najbolj trajnostna kolekcija kopalk do zdaj, vsi modeli pa so izdelani iz vsaj 85 % recikliranega poliestra. Tako veseli smo, da lahko tudi s to spodbudno kolekcijo kopalk ponudimo vključujoče velikosti,« je povedala Maria Östblom, vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H & M.

So vam všeč? Na prodajnih mestih jih lahko najdete že od začetka junija.

Video in montaža: Tjaša Barbo
Fotografija: Nike Koleznik 
Make up: Pia Kastelic 
Modeli: Kaja Berlot – izvršna urednica Cosmopolitan Slovenija in Katarina Mljač – vodja Instagram Elle
Lokacija: Vila Majda

Najbolj brano